I et helt nyt outfit på en solrig og skøn søndag

Strik: Vero Moda // Nederdel: Moves by Minimum // Sneakers: Adidas // Solbriller: Rayban // Taske: Gucci

I torsdags var jeg til modeshow i Fandango (en tøjbutik her i Aalborg), hvor der efterfølgende var 20% på hele butikken. Og når først jeg bliver lukket ind i en butik, der giver procenter, så har jeg ufatteligt svært ved at styre mig. Det havde jeg også i torsdags. Og selvom jeg "kun" endte med at købe halvdelen af det jeg havde med ind i prøverummet, så kom jeg altså hjem med 2 nederdele og 2 striktrøjer.

En af de nederdele jeg købte i Fandango er den jeg har på på billederne ovenover. Og utroligt nok, så ejede jeg ikke en nederdel i den farve i forvejen. Strikken er også ny. Den købte jeg i fredags, hvor jeg var på en lille shoppetur med min mor og mormor. Faktisk har jeg den allerede i grå, og den har jeg allerede vist frem på bloggen her. Strikken er vildt dejlig at have på, og jeg er sikker på de begge nok skal blive et hit her i de kolde måneder.

Outfittet ovenover har jeg haft på idag, hvor den bl.a. har stået på oprydning, bollebagning, besøg af min far og hans kæreste og en gåtur i det gode vejr. Jeg er altså fan af søndage som denne, og jeg er totalt klar til en ny arbejdsuge starter imorgen. God søndag aften til jer - og tak fordi I læser med!

  • Outfit

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Lækkert outfit! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Eline Tychsen,
Du er virkelig så utrolig smuk i det her outfit Wauw Wauw Wauw !!!! Og hvor jeg dog kender det Men Hey med procenter bliver det altså meget billigere
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Tak søde 😊
Isabella Pernille
,
Tak, hvor er du sød <3 Haha, ja det er jo det. Og så skulle man jo være en skarn hvis man ikke købte noget, ikk? 😋