ICANIWILL har lavet mit yndlings træningssæt i nye farver

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er max vild med mærket ICANIWILL*, og jeg er endda så heldig at have et samarbejde med firmaet, hvilket både kommer mig til gode og selvfølgelig også jer. Derfor kan I få 15% rabat på ALT på hjemmesiden med koden ISABELLAC15.

Størstedelen af mit træningstøj er fra ICANIWILL, og jeg ejer derfor næsten noget fra alle de kollektioner, som de har haft. Mit yndlings træningstøj er fra en af de helt gamle kollektioner - nemlig Queen Mesh. Jeg har 3 par tights her fra (et par i mørkerød, et par i sort og et par i mørkegrå), og så har jeg to toppe herfra (en i mørkerød og en i mørkegrå), og det er nok de styles jeg bruger allermest. Nu er den her kollektion kommet i flere farver - nemlig i mørkeblå, lilla og armygrøn, og det er selvfølgelig dem, som I kan se på billederne ovenover. Jeg er vild med alle tre farver, men min yndlingsfarve må være den lilla. Det sæt er jeg altså nødt til at klikke hjem! Hvis I også er interesseret, så er sættet helt normal i størrelsen, og I kan finde de nye farver HER*.

Det er ikke kun Queen Mesh-kollektionen, der er kommet i nye farver. Det er Ombre-kollektionen også. De nye farver kan I se ovenover. Det er nemlig kommet i grå, rød og lilla. Jeg har sættet i pink i forvejen, men jeg overvejer at købe det hjem i grå også. Eller måske rød? Hmmm... Hvis I også er interesseret, så er sættet her også helt normal i størrelsen, og de nye farver kan I finde HER*.

ICIW har faktisk også lavet deres Dynamic-kollektion i nye farver, men den kollektion har jeg ikke noget fra (endnu), så den har jeg valgt ikke at tage med her i indlægget. Men skal I ind og kigge på de to andre kollektioner, som jeg har vist, så tag da også lige et kig på Dynamic-kollektionen.

Hvis I ikke ejer noget træningstøj fra ICANIWILL, så lover jeg jer, at I ikke vil blive skuffet, hvis I køber noget. Jeg elsker virkelig alt mit træningstøj herfra... og ja, jeg skal også betale for det, selvom jeg har et samarbejde med firmaet. Men tøjer er virkelig i en god kvalitet og sidder super behageligt. Jeg er altså fan, og det tænker jeg, at I også vil blive. Yay!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Det ser virkelig pænt ud 😃
www.stine-ebbesendahl.dk