Inspiration til pizzafyld

Jeg fucking elsker pizza. Både fra pizzamanden men også de hjemmelavet. Det eneste problem med sidstnævnte er, at jeg aldrig kan komme på noget særlig interessant fyld. Vi ender derfor næsten altid med at få skinke og pepperoni på. Og misforstå mig nu ikke - en pizza med skinke og pepperoni er sindssygt godt, ja, men nogle gange er det også rart at prøve noget andet. Så derfor besluttede jeg mig for sidste gang, vi skulle have hjemmelavet pizza, at jeg ville lave en helt anderledes. Og gerne en med noget lækkert og sundere fyld.

Okay, jeg må vist hellere lige starte med at indrømme noget. Jeg havde ikke selv lavet pizzabundene. De var købt, men de smager altså også bare så herre godt. De kommer fra en pakke Pågen og hedder Hönö Skærgårdsbrød, og jeg køber ofte sådan en pakke, når vi skal lave pizzaer. Det gør det bare lidt nemmere, når man har en travl hverdag... eller hvis man bare er en smule doven, hæ hæ.

Hvad kan man så putte på sin pizza?

Men nu til det indlægget egentlig skal handle om - nemlig en omgang inspiration til hvad man kan putte på sin pizza, hvis man altså gerne vil prøve noget lidt mere anderledes og sundere fyld end bare skinke og pepperoni.

Fyldet på mine minipizzaer på billedet består af:

Tomatsovs
Mozarella
Kyllingetern
Babyspinat
Avocado
Ærter
Sesamfrø

Hvordan gør man?

Gør bunden klar. Enten laver du den helt selv. Og går du all in på at være sund, så laver du da lige en blomkålsbund. Du kan også bare gøre som mig, og købe dig til bunden(e).

Put tomatsovs, mozarella (skæres i skiver), babyspinat, kyllingetern og sesamfrø på.

Smid din pizza i ovnen i 15-20 minutter.

Imens pizzaen er i ovnen, skæres avocadoen i skiver, som herefter skal fordeles ud på pizzaen sammen med ærterne, når den er kommet du af ovnen.

That's it! Næste gang I skal have pizza, så prøv lige det her. Jeg lover jer, at det smager skide godt.

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Det ser godt nok godt ud! Ræddi sommerligt.
www.venterpaavin.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Det var også ret godt, hvis jeg selv skal sige det 😉
nouw.com/isabellapernille