Jeg er på jagt efter nye øreringe

Reklame for Guldcenter

Jeg har aldrig rigtig været en, der har gået vildt meget op i smykker. Jeg har dog altid haft huller i ørene. Eller det har jeg i hvert fald haft siden, jeg var en meget lille pige, så det føles altså som altid. Jeg har bare været typen, der har gået med de samme øreringe dag efter dag. Hvorfor ved jeg egentlig ikke. Men i år har jeg dælme fået udvidet min øreringe-samling med hele 4 par indtil videre, og jeg vil bestemt gerne have flere. Nu synes jeg nemlig pludselig, at det er blevet fedt at have nogle øreringe at skifte med hver dage, så af den grund har jeg været ved at kigge efter flere par på nettet.

Alle øreringene ovenover er fra Jane Kønig, og jeg synes, at de alle 6 er hammer fede. Generelt synes jeg bare, at Jane Kønig smykker er super flotte, og derfor vil jeg gerne eje et par øreringe eller to herfra. Det gør jeg nemlig ikke endnu, men mon ikke der kommer et par eller to på min ønskeseddel til jul?

Mit favorit-par fra collagen ovenover er nok par nummer 5. Altså den guld creol. Jeg har dog altid være en sølv-pige indtil nu, men i år er jeg altså begyndt også at købe guldsmykker, for guld kan altså også et eller andet. Så i øjeblikket er jeg både til guld og sølv, og jeg kan sagtens finde på at gå med begge samtidig. Hvad med jer? Hvad er I mest til? Guld eller sølv?

De 6 øreringe, som jeg har fundet ovenover, kan alle købes hos Guldcenter, som er en slags online guldsmed. De forhandler også mange andre mærker end lige Jane Kønig, så hjemmesiden er helt sikkert et kig værd. Og nå ja, så kan man sørme også få vielsesringe, så den kan du jo lige tænke lidt over, Christian! ;-).

Synes godt om

Kommentarer