Jeg er vild med de her smykker fra Georg Jensen

Reklame for Vibholm.dk

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg ikke er en person, der har massevis af smykker. Jeg har nemlig blot få par øreringe, få halskæder og nogle ringe, som jeg til gengæld er sindssygt glad for. Men jeg synes nu godt, at min smykkesamling kunne trænge til en udvidelse. Bare en lille en. Og stod det til mig, så måtte det gerne være med de 4 ting, som I ser ovenover.

Alle 4 smykker er fra Georg Jensen, og som I nok kan se, så er jeg til både guld og sølv. Jeg har nemlig ikke en favorit. I hvert fald ikke længere. Engang gik jeg kun med sølv-smykker, men så fik jeg et par halskæder i guld, og så synes jeg egentlig, at det også var pænt. Så nu går jeg med det, som jeg lige har lyst til på dagen. Nogle dage overvejer jeg også, at gå med både guld og sølv på samme tid, men jeg bliver altid i tvivl, om man nu også "kan" det. Hvad synes I?

Det der står højest på min ønskeseddel i øjeblikket er nok en ring. Men...

... det skal ikke være hvilken som helst ring. Det skal nemlig helst være en fra Christian, som han skal give mig, mens han er gået på knæ, men det kommer nok ikke til at ske foreløbigt, for Christian er ikke en, der har travlt. Det har han sagt op til flere gange. Altså! Men okay, hvis han nu skulle læse med her, så vil jeg bare lige sige, at den guld ring på collagen ovenover kunne være et godt bud, hvis han skulle få lyst til at gå på knæ en dag! ;-)

Synes godt om

Kommentarer