Jeg har endnu engang fået nyt træningstøj - med de fineste feminine detaljer

Reklame for Hunkemöller
(Træningstøjet er modtaget i gave)

Jeg går rimli' ofte i træningstøj. Dels fordi jeg træner en del, men også fordi jeg elsker at hoppe i træningstøj lige så snart, jeg kommer hjem fra arbejde. Det er altså bare mere behageligt end "almindeligt" tøj. Jeg elsker derfor at shoppe træningstøj, og mit klædeskab er efterhånden ved at være godt fyldt op. Men hvis I spørger mig, så kan man altså aldrig få for meget træningstøj, så derfor bliver jeg altid overlykkelig hver gang noget nyt flytter ind.

Det nyeste træningstøj i mit klædeskab...

... er fra Hunkemöller, og det er selvfølgelig det, som jeg viser frem på billederne ovenover. Udover jeg er ret vild med farverne på tøjet, så synes jeg også, at det har de fineste feminine detaljer. Se bare mesh-detaljerne på tightsene. Det er jeg altså ret vild med.

Tightsene er desuden højtaljet og er behagelige at have på. De er måske en anelse til den store side, så er man mellem to størrelser, så vil jeg anbefale at vælge den mindste. Tightsene fås også i sort, og begge farver kan købes lige HER.

Toppens bagside består kun af meshstof i samme farve, som den lille trekant foran. Den sidder lidt løst, er dejlig at have på, og så passer den jo bare skide godt til de tights. Toppen fås også i sort, og begge farver kan købes HER.

Hvad synes I om sættet her?

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Det er virkelig et fint sæt <3
www.stine-ebbesendahl.dk