Jeg har fået de fineste plakater til huset + rabatkode til jer

Reklame for Posterlounge.dk
(Plakaterne er modtaget i gave)

Selvom Christian og jeg har boet i vores hus i over 2 år nu, så har vi haft herre svært ved at finde ud af, hvad vi skulle have op at hænge på væggene rundt omkring. Vi har selvfølgelig hængt noget op løbende, men vi har stadig haft nogle helt tomme vægge rundt omkring. Men i dag fik vi endelig det sidste på plads, så nu tror jeg faktisk godt, at jeg tør sige, at vi har alt det på væggene, som vi skal. Juhuu altså! At vi har fået det sidste op på væggene, kan jeg takke Posterlounge for, fordi de har været så skide søde at sende en masse plakater til mig. Det er jo selvfølgelig dem, som I kan se på billederne ovenover;

Det første billede er fra køkkenet. Overfor selve køkkenet har vi en lang, hvid væg, hvor vi længe har manglet et eller andet. Vores køkken er helt hvidt med sort bordbordplade, og derfor ønskede jeg mig noget farverigt til væggen - og det må man i den grad sige, at jeg nu har fået. Og det ser altså bare SÅ godt ud nu.

De to billeder i midten er fra stuen bag ved vores spisebord. Jeg er totalt vild med de to plakater, og jeg synes simpelthen, at de passer så godt sammen. De gør virkelig, at det hele er blevet meget mere hyggeligt at se på. Yay!

Det sidste billede er - som I måske nok kan regne ud - fra badeværelset. Jeg synes, de to plakater er skide (ha ha, fik I den?) sjove, så selvfølgelig skulle de flytte ind hos mig. Jeg er hammer vild med dem... ligesom jeg er med de andre, jeg har fået hængt op. Sådan nogle plakater gør altså bare noget godt på sådan en helt hvid og kedelig væg, ikk'?

Kender I egentlig Posterlounge?

Jeg gjorde ikke før indtil for ganske nylig, men nu hvor jeg gør, så ved jeg da, hvor jeg skal handle henne næste gang jeg skal have nye plakater. Posterlounge har nemlig et kæmpe udvalg af plakater og vægdekoration, og så har de specialiseret sig i tryk af illustrationer, fotografier og klassisk kunst på forskellige materialer som fx lærred, aluminimum, akrylglas og hårdskum. Der er noget for enhver smag, så mangler du noget nyt til dine vægge, så kan jeg i hvert fald anbefale dig at tage et smut forbi og tjekke deres udvalg ud.

Du kan få 15% rabat hos Posterlounge lige NU!

Hvis du skal have klikket noget hjem hos Posterlounge, så har jeg en rabatkode til dig, som giver dig 15% rabat på dit køb. Rabatkoden er: ISABELLA15. Den gælder fra i dag og til og med 15. marts. Så nu er der vist ikke nogen undskyldning for ikke at shoppe løs. Skal du have handlet lidt nyt til hjemmet?


Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Wauw hvor er de bare fine! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk