Jeg har købt nye plakater til stuen + en rabatkode til jer

Indlægget er lavet i samarbejde med Poster Store

Jeg har netop bestilt nye posters - eller plakater som vi siger på dansk - og rammer fra Poster Store. Jeg har nemlig en tom hvid væg i stuen, som trænger til at blive shinet lidt op. Og hvordan gør man det nemmest og smartest? Det gør man selvfølgelig ved at hænge nogle plakater op. Så kan man også altid nemt skifte dem ud med andre, hvis man trænger til fornyelse.

Jeg har ladet mig inspirere af ovenstående plakater, da jeg valgte, hvilke jeg skulle klikke hjem. Så I kan nok regne ud, at jeg er gået efter dem med blomster på. Hvad Christian siger til det, må tiden vise, men det er heldigvis ikke ham, der bestemmer sådan noget herhjemme, så jeg er egentlig også lidt ligeglad med om, han kan lide dem eller ej. Jeg synes nemlig, de er skide fede, så jeg glæder mig helt vildt til at få dem op på væggen.

Faktisk har Christian fået lov til at få liiiiiiidt indflydelse på den tomme hvide væg i stuen, for han har nemlig bestemt en af plakaterne, der skal op på væggen. Det er nemlig et billede af hans elskede røde bil, som hans far har printet ud i 50x70 cm. Så min opgave har egentlig været at finde nogle plakater, der kan se cool ud sammen med bilen. Og det synes jeg sgu egentlig er lykkes meget godt. Eller jeg forestiller mig i hvert fald, at det kommer til at se herre nice ud, når det hele er kommet op på væggen. Vil I mon se det, når det væggen engang er færdig?

Mangler I også nogle flotte plakater hjem til?

Så er det nemlig nu I skal slå til, for jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 30% rabat på plakater hos Poster Store (dog ikke selection plakater). Koden I skal bruge er: isabella30

Rabatkoden gælder i to uger.

Synes godt om

Kommentarer