Jeg har lavet min adventskrans i perler

Oh yeah, så siger kalenderen endelig 1. december, og i dag er det såmænd også 1. søndag i advent. Derfor skal første lys på adventskransen tændes, for nu er nedtællingen til jul for alvor igang.

I år har jeg valgt at bruge min Kubus 4 lysestage fra By Lassen som adventskrans. Jeg har pyntet den med tal og "gran" lavet af perler og nogle trådkugler, som jeg har købt i Netto sidste år. Jeg er blevet hammer vild med at perle, og derfor synes jeg, at ideen om at lave en adventskrans af perler var skide genial. Heldigvis synes jeg, at resultatet er blevet super fint og sjovt - og også selvom det ikke er endt med at se ud, som jeg først havde planlagt. Min første ide var nemlig at lave en krans, som kunne lægges ovenpå lysestagen, men det kunne jeg ikke rigtig få til at fungere, så derfor endte jeg med at placere alt det grønne "gran" i bunden. Og det er jeg blevet ganske godt tilfreds med. Det er nu altså sjovt at lege kreativ og lave sin egen adventskrans, og især når jeg er så vild med at perle i øjeblikket. Så selvfølgelig skulle min adventskrans laves i perler.

Jeg har faktisk perlet en masse sjovt julepynt, som kommer til at pynte herhjemme i december, og det vil jeg rigtig gerne vise jer her på los bloggos. Så i løbet af julemåneden her kommer der altså flere perle-indlæg, så det håber jeg, at I er max klar på.

Glædelig 1. søndag i advent til jer - og tusind tak fordi I læser med!


Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Hvor ser det fint ud 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,