Jeg ønsker mig mere farve på væggene herhjemme

Reklame for Malgodt.dk

Hvis I følger med på min Instagram (isabellapernille), så ved I måske, at vi for et stykke tid siden var i gang med at male Benjamins værelse. Det er vi skam også blevet færdige med, og nu har hans værelse fået den fineste lyseblå væg. Jeg har ikke delt noget herom på los bloggos endnu, fordi værelset pt. er sat på pause. Vi kan ikke rigtig komme videre, før vi får flyttet Benjamins seng herind (han sover pt. i hans tremmeseng i soveværelset), og så mangler vi et skab og nogle andre småting, som ikke er på lager i øjeblikket. Men når vi engang er færdige, så lover jeg at vise jer, hvor fint det forhåbentlig er blevet.

Efter jeg har været i gang med at male den ene væg på Benjamins værelse, er jeg blevet helt hooked på at male mere. Og generelt på at få noget mere farve ind i vores ret så hvide hjem. Alle vægge hvide og det vil jeg gerne lave om på nu. Så næste projekt bliver at male den ene væg i soveværelset i en pæn farve. Jeg er lidt i tvivl om, hvilken farve jeg skal vælge, så jeg har kigget lidt på nettet og er indtil videre blevet ret vild med kalkmaling fra Jotun Lady Minerals - og især farven "Senses" er jeg lidt lun på. Den er lidt rose/beige-agtig, som I måske kan se ovenover, og jeg tænker, at det kunne være en hyggelig farve til et soveværelse. Jeg tænker desuden, at kalkmaling, som jo har en lidt uens overflade, kan give lidt spil på væggen. Det kunne egentlig også være flot ind til stuen. Her har jeg nemlig også planer om, at en af væggene skal have en farve. Men det dog bliver først, når vi har fået renoveret den, som vi forhåbentlig for gjort i løbet af det næste års tid.

Ajjjjj, nu hvor jeg sidder og skriver det her indlæg, så kribler det helt i mig for at komme igang med at få soveværelset malet. Så det kan godt være jeg skal til at have bestemt mig for en farve, så jeg kan komme i sving snart!

Har I egentlig prøvet kalkmaling? Og er det mon nemt at gå til?

Synes godt om

Kommentarer