Juhuu, vi udvider familien!

Jeg har virkelig glædet mig helt ekstremt meget til at udgive det her indlæg, så jeg vil altså gå direkte til sagen; Som I måske allerede har regnet ud ud fra overskriften og billedet, så skal Christian og jeg have en baby. JA, VI SKAL SGU VÆRE FORÆLDRE! Det er altså ret vildt at skrive. Vi har stadig ikke fattet det helt, og det hele virker en anelse surrealistisk, men én ting er dog sikkert, og det er, at vi glæder os sindssygt meget <3.

Og så det med småt...

Jeg har termin d. 12. oktober, så efteråret i år bliver helt specielt og anderledes for os. Det betyder også, at jeg allerede er 15 hele uger henne i morgen - altså 15+0. Man kan dog ikke rigtig se noget på min mave endnu. Det ligner måske, at jeg har spist en burger eller to for meget, men mere bule er der altså ikke (endnu).

I starten af april var jeg til 12 ugers scanning (nakkefoldsscanning) på sygehuset. Her fik vi faktisk allerede at vide hvilket køn, som vores lille baby sandsynligvis har. På skærmen kom der i hvert fald en tap frem, som lægen hurtigt konkluderede var en tissemand. Så vi regner altså stærkt med, at der gemmer sig en lille dreng inde i min mave. Jeg tænker, at siden baby allerede nu må have så stor en tap, at den kunne ses til 12 ugers scanningen, så må han da heldigvis have arvet minimum en god ting efter sin far... hvis I forstår sådan en “bette” en ;-).

Nu da vi næsten er sikre på, at vi skal have en dreng, så har vi faktisk også allerede fundet et navn. Eller vi vidste fra start af, at hvis det blev en dreng, så var der især ét navn, som vi begge var vilde med. Og det er vi altså endt med, så hvis baby stadig er en dreng, næste gang jeg skal scannes, så skal han hedde Benjamin. Så kære lille Benjamin, vi glæder os SÅ meget til at møde dig til oktober <3

Jeg har en masse mere at fortælle, men det kommer i et senere indlæg. Jeg håber, I har lyst til at læse med!

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Cecilie ,
Kæmpe stort tillykke med baby-lykken <3 jeg glæder mig til at følge med.
cfashion.dk/
isabellapernille
isabellapernille,
kelaholm
kelaholm,
Stort tillykke <3
nouw.com/kelaholm
isabellapernille
isabellapernille,
Lille My,
Endnu et stort tillykke! Det bliver så spændende <3
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,