Julegaveideer til ham

Reklame for Intimo

Hvis I spørger mig, om jeg helst vil have gaver, eller om jeg helst vil give gaver, så er svaret helt klart, at jeg helst vil give. Ikke fordi jeg ikke elsker at få, for det gør jeg dælme, men der er altså bare et eller andet over at se glæden hos hos de folk, som man giver en gave. Det gør i hvert fald mig lige så glad at se andre være glade, og det er jo skønt at have det sådan. Havde I dog spurgt mig for 10 år - eller måske bare 5 år - siden, så havde jeg helt klart sagt, at jeg aller helst ville have gaver, for det er trods alt også skide dejligt at få gaver. Det kan vi vel alle blive enige om. He he.

Nu er det jo snart jul. Der er ikke længe til kalenderen siger december, og om lidt over en måned er det juleaften. Det er altså ret vildt. Det betyder også, at der skal købes en masse julegaver, og jeg er heldigvis gået i gang. Jeg har i hvert fald klaret gaverne til de første 3, så det er da en start.

Jeg kan egentlig godt lide at bruge tid på at lede efter ting, som jeg kan give i gave. I hvert fald når det drejer sig om gaver til kvinderne i min familie. Det er altså bare nemmere at finde sager til kvinder. Det må I da give mig ret i. Det er derimod rimli' svært at finde på noget til mændene. Det er derfor også altid gaverne til dem (Christian, min far og min mors kæreste), som jeg finder til aller sidst. Men nu har jeg brugt noget af dagen i dag på at søge lidt på nettet efter ting, som man kan give de mænd der, og det er der altså kommet det her indlæg ud af.

Ovenover har jeg fundet 6 ting, som er mine ideer til, hvad man kan give mændene i julegave...

... Det er ikke sikkert, at det står på deres ønskesedler, men det er helt sikkert noget, alle kan bruge. Fx er boxershorts noget (næsten) alle bruger, og derfor synes jeg, at det er en god gaveide - måske især til de mænd, der aldrig ønsker sig noget. Sådan en er min far faktisk, og jeg vil da vædde med, at han vil blive super glad for alle 6 ting ovenover, hvis jeg nu skulle finde på at give ham en eller flere af dem. Men nu skal jeg passe på med, hvad jeg skriver her, for det kan jo være han læser med her.

Har I fået styr på julegaverne?

Synes godt om

Kommentarer