Klar til bryllup i ny kjole og høje hæle

Kjole: By Malene Birger (HER) // Pumps: Bianco (HER) // Taske: Gucci

Satans... Så var jeg hoppet i det fine tøj igår, havde gjort lidt ekstra ud af håret og makeuppen og så glemmer jeg selvfølgelig at få taget nogle ordentlige billeder med mit kamera. Så midt i brylluppet igår, som jo var dagens anledning, fik jeg lige C til at tage et par hurtige billeder, så I kan se hvor fin min nye kjole er. Så hvis I undrer jer over kvaliteten på billederne, så var det altså hvad min kære iPhone kunne præstere.

Nu da jeg var blevet inviteret til bryllup, havde jeg givet mig selv lov til at købe en lidt dyrere kjole end hvad jeg ellers plejer at ville give. Det har jo selvfølgelig betydet at jeg har travet gågaden tynd her i byen over flere gange samt tjekket diverse hjemmesider for kjoler, for kjolen skulle jo være the one, som man siger.... hvis man da siger det om kjoler.

Da brylluppet nærmede sig, blev jeg pludselig ret presset og endte med at købe kjolen, som jeg har på, fra By Malene Birger. Et valg jeg faktisk var lidt i tvivl om lige da jeg bestilte den, men som jeg slet ikke har fortrudt efter jeg fik den på igår. For wauw, hvor er den lækker at have på og hvor har den bare en fin blå farve. Jeg er ihvertfald ellevild med den, og jeg glæder mig allerede til at lufte den en gang mere her i september til en fødselsdagsfest.

Kan I have en dejlig aften! <3

  • Outfit

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Den klæder dig så godt 😃 Og skidt pyt med at det er med mobilen - det ser stadig skide godt ud <3
www.elinetychsen.com
VenterPaaVinBlog,
Den er da vildt fin - Malene er sgu en dygtig dame (; - A
www.venterpaavin.blogspot.dk
Isabella Pernille
,
Hvor er du sød. Tak for det! <3
Isabella Pernille
,
Ja, jeg er også vildt glad for den. Måske jeg skulle begynde at købe lidt flere kjoler derfra? 😋