Lidt om en rodet baggrund + rabatkode til Twistshake på 55%

Reklame for Twistshake

Så prøver man lige at tage et fint billede af sin babyvom med en sut "i munden", og så opdager man først bagefter, at der er en tøjbunke og bildele (på papkassen står der en fucking front til sommerbilen), der flyder i baggrunden... I VORES KØKKEN. Ja, I læste rigtigt. Vi har simpelthen en front til bilen til at stå i køkkenet. Nogle gange tror jeg, at Christian tror, at vores køkken er til udstilling af hans bil-sager. Vi har nemlig også tidligere haft fælge og andre dele til at stå der i mange uger. Men sådan er det vel bare at bo med en biltosse. Men altså Christian din lille skid, det er jo dine sager, der roder på mit billede, så derfor får du skylden den her gang for rodet i baggrunden. He He. Ok, jeg indrømmer, at jeg ikke er en skid bedre til selv at rydde op efter mig. Man kan heldigvis bare ikke se mit rod på billedet, så derfor kan jeg godt tillade mig at give Christian skylden den her gang, ha ha ha. Sorry skat! <3

Men ja... nu var det jo slet ikke det som det skulle handle om, så lad os springe elegant over rodet og komme til sagen.

I sidste uge lavede jeg nemlig et blogindlæg, hvor jeg fortalte om et samarbejde, som baby B har været så heldig at lave med Twistshake - et svensk firma, der laver de fineste produkter til babyer og småbørn. De har været så kodylt søde at sende en sutteflaske, en sutteklud og to sutter, hvor I kan se den ene på billedet. I kan læse mit forrige indlæg HER, hvor jeg fortæller lidt om de produkter.

I dag vil jeg bare minde jer om, at I altså stadig kan spare 55% med min kode!

Twistshake kører nemlig en kampagne i øjeblikket, hvor de har halvpris på alt, men hvis I bruger min kode, kan I altså spare endnu mere - nemlig hele 55%. Koden I skal bruge er: isabellapernille55 - og den gælder altså også på nyheder. Der er nemlig lige kommet to nye sutteklude-dyr og 4 bamser til. Og shit, hvor er de bare cute.. og her gælder min rabatkode selvfølgelig også til. Så shop endelig løs!

Synes godt om

Kommentarer