Lidt om mig og hvorfor jeg har været så stille

Som I måske har lagt mærke til, hvis I engang i mellem klikker forbi her på los bloggos, så har jeg været meget stille den seneste måneds tid. Den eneste lyd jeg har givet fra mig, har været et par planlagte sponsorerede indlæg, men ellers har jeg ikke haft overskud til at lave posts hertil overhovedet. Og det er simpelthen fordi, jeg har haft travlt med noget andet. Og lidt vigtigere. Altså min lille blog her er da også vigtig, men uddannelse er lige liiiiiidt vigtigere... og det er nemlig uddannelse, det nu skal handle om. Og mig selvfølgelig. For nu skal I lære mig lidt bedre at kende. Uddannelsesmæssigt i hvert fald.

Hvad er det så jeg så haft gang i?

De sidste 2,5 år har jeg været i gang med kommunomuddannelsen på COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling). Jeg er nemlig uddannet assistent med speciale i offentlig administration (i 2015), og for at videreuddanne sig herefter kan man tage en kommunomuddannelse. Da jeg er ansat i det offentlige, har jeg derfor fået fri fra mit arbejde én dag om ugen, hvor jeg så har gået i skole. Nu er det dog snart slut, for d. 11. december skal jeg til min sidste eksamen - og så er jeg fucking færdig. Yay!

De sidste måneder har jeg brugt på at skrive afgangsprojekt, som er det sidste modul på uddannelsen. Jeg har været i gang med det siden slut august, og jeg afleverede langt om længe mit projekt i tirsdags. 15.000 ord og 49 sider. Pyha, det var en hård omgang. I hvert fald det sidste stykke tid, for jeg må nu nok hellere indrømme noget.... Jeg tog det nemlig rimli' chill de første par måneder. Der var ingen stress overhovedet, og det hele var pisse fedt. Men så var der pludselig kun en måned til afleveringsdatoen, og så fik jeg sgu travlt. Sådan virkelig pisse meget. Jeg brugte næsten alle aftner efter arbejde på at skrive på projektet, og når jeg skulle træne, så blev det gjort med dårlig samvittighed. For den tid jeg trænede kunne jeg jo have brugt på at skrive projekt. Når jeg var sammen med veninder eller familie, så havde jeg dårlig samvittighed. Når jeg havde en aftale med Christian om at holde en hyggeaften på sofaen foran tv'et. så havde jeg dårlig samvittighed. For det satans projekt lå hele tiden og rumsterede i hovedet på mig. Men det er jo ene og alene min skyld, at jeg ikke tog mig sammen noget før. Det har jeg (endnu engang) lært på¨den hårde måde. Mon jeg nogensinde lærer at komme ordentligt igang med et projekt/en opgave i ordentlig tid? Næh... Men selvom jeg var max presset de sidste 3-4 uger, så blev jeg heldigvis færdig til tiden, og jeg føler mig faktisk som et helt nyt menneske efter jeg har afleveret. Så nu har jeg igen tid, energi og lyst til at spamme jer med posts her på los bloggos, så hold øje - og kryds så lige fingre for mig d. 11. december, når jeg skal op og forsvare mit afgangsprojekt!


Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Det lyder spændende! Held og lykke med eksamen <3
www.stine-ebbesendahl.dk
Venterpaavinblog,
Jeg krydser fingre 😃
www.venterpaavin.dk