Lidt om mine løbemål og lidt om løbesko

Reklame for Intersport

Hvis I har fulgt med længe her på los bloggos og især på min Instagram (isabellapernille), så ved I måske, at jeg var ekstremt glad for at løbe, før jeg blev gravid. Dengang løb jeg minimum 3 gange om ugen, og jeg løb som regel mellem 5-15 km. Jeg har aldrig været nogen hurtig løber, men det var såmænd heller ikke derfor jeg løb. Jeg løb nemlig, fordi det gjorde mig glad - og det gør det heldigvis også i dag. Jeg må dog indrømme, at jeg har lidt svært ved at komme tilbage i form her efter, jeg har født Benjamin. Mest fordi jeg er konstant træt og har svært ved at tage mig sammen, men jeg får da trods alt løbet nogle småture 1-2 gange om ugen. Jeg vil dog gerne tilbage i samme form, som før jeg blev gravid, så jeg skal altså til at knokle lidt mere, hvis det skal ske. Derfor har jeg sat mig nogle mål, så de forhåbentlig kan motivere mig til at blive ved. Men inden jeg kommer nærmere ind på disse løbemål, skal det lige handle lidt om løbesko. For et par gode løbesko er altså et must.

På collagen ovenover kan I se nogle løbesko fra mine favoritmærker, som alle kan findes hos Intersport, som har et stort udvalg af sko til løb. Jeg er dog ikke ekspert, når det kommer til valg af løbesko, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Jeg kan blot fortælle, at jeg er ret vild med at løbe i sko fra Nike, som I måske også kan fornemme på collagen ovenover? Jeg ejer dog ikke nogle af de par på collagen (endnu), men jeg har lavet en aftale med mig selv om, at når jeg har nået alle mine 4 løbemål, så må jeg købe et par nye løbesko til mig selv - og så skal det helt sikkert være et af de 3 par fra Nike.

Men hvad er de 4 løbemål så?

1. Jeg vil gerne kunne løbe 5 km i træk.
2. Jeg vil gerne kunne løbe 5 km på under 30 min (Før jeg blev gravid var min PR 25:26).
3. Jeg vil gerne kunne løbe 10 km i træk.
4. Jeg vil gerne kunne løbe 10 km på under 1 time (Før jeg blev gravid var min PR 53:34).

Jeg har faktisk opnået delmål 1, så det kan jeg heldigvis godt vinge af. Men de 3 andre mangler jeg, så de er helt sikkert med til at motivere mig til at komme ud at løbe - og så selvfølgelig tanken om, at jeg må købe et par løbesko, så snart målene er nået! :-D

Synes godt om

Kommentarer