Lidt om stilheden her på los bloggos og Baby B

Som I nok kan se, så har der været rimli' stille her på los bloggos det meste af oktober måned - og det er der selvfølgelig en helt særlig grund til. Måske I allerede har gættet det, da mine sidste mange indlæg har handlet om baby og graviditet.

Så stilheden skyldes selvfølgelig, at jeg d. 12. oktober fødte vores dejlige søn, Benjamin!

Benjamin - eller Baby B, som han jo er kendt som her på los bloggos - nåede akkurat at komme ud på terminsdagen, hvilket betyder, at han allerede er 3 uger gammel i dag. Vi har det alle godt og nyder tiden herhjemme, men hold nu op, hvor er det hårdt med sådan en bette størrelse. Jeg skal godt nok lige vænne mig til det der med afbrudt søvn, fordi der er en baby, der skal have mad hver 3. time, men sådan er det jo. Men selvom det er hårdt, så er det også dejligt, og jeg elsker virkelig at være mor til Benjamin.

Jeg vil rigtig gerne fortælle jer mere om selve fødslen, men jeg vil ikke gå i detaljer i indlægget her, da jeg har planer om at skrive et nyt herom. Så det her indlæg er blot for at fortælle jer om, hvorfor der har været så stille og for at fortælle jer, at der snart kommer gang i den igen her på los bloggos. Jeg håber, at I stadig læser med! <3

Synes godt om

Kommentarer