Lige et enkelt indlæg om corona - og hvad det betyder for mig

Egentlig ville jeg slet ikke nævne noget om den her corona-virus, da vi jo hører om den overalt og hele tiden. Men fordi det nu har udviklet sig som det har, så har jeg alligevel fået lyst til at sætte et par ord på, hvad det betyder for mig og mit liv. Det er heldigvis mindre ting, så det kan jeg sagtens overleve, men derfor vil jeg alligevel gerne skrive lidt herom. Det er jo også længe siden, at I har hørt fra mig her på los bloggos, så nu skal det sgu være.

I starten var jeg faktisk en af dem, der ikke tog det her særlig alvorligt, og jeg kunne virkelig ikke forstå, at folk gik sådan amok over en "lille influenza". Men jeg er heldigvis blevet meget klogere nu, og jeg ved nu, at det her er skide alvorligt, og noget vi ikke bare kan ignorere. Så der er selvfølgelig en grund til at de her små ting, som jeg vil nævne, er nødvendige for mig - og for alle andre!

Jeg arbejder i det offentlige
Det betyder, at jeg skal arbejde hjemmefra de næste to uger. Det bliver skisme underligt, da jeg er vant til at drøfte mange
arbejds relaterede ting med mine nærmeste kolleger. Heldigvis kan vi jo kommunikere på mange andre måder, så det skal heldigvis nok gå. Jeg kommer dog virkelig til at savne at se mine kolleger hver dag og til at snakke med dem om. Men det er jo også godt at have noget at glæde sig til, så imens jeg arbejder hjemmefra, vil jeg tænke på mine søde kolleger - og ikke mindst krydse fingre for, at vi får styr på spredningen af corona, for det er trods alt målet med det her tiltag.

Billedet ovenover er fra min første hjemmearbejdsdag i går.

Farvel Dubai-ferie
Som I måske har læst her på los bloggos, så skulle Christian og jeg til Dubai d. 29. marts. En tur som vi havde glædet os sindsygt meget til. Men med den situation, som vi er i dag, så er den ferie selvfølgelig blevet aflyst. Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er skide bitter over det, for det er jeg. Men jeg ved også godt, at det er det bedste at gøre, hvis vi skal få styr på alt det her corona-smitte. Jeg trøster mig dog med, at vi heldigvis får pengene tilbage (eller det håber jeg da), og at vi altid kan rejse på et senere tidspunkt, når der igen er styr på hele corona-situationen. For det er trods alt vigtigere at få styr på den her lorte pandemi, end det er at komme på en ferie.

Aflysninger af familiefødselsdage
I dag skulle jeg have været til mine nieces 2 års fødselsdag, men den er blevet aflyst. I morgen skulle vi have holdt fødselsdag for Christian, men den har vi aflyst. I april skulle vi have fejret min fars 60 års fødselsdag, men den er også blevet aflyst. Til at starte med bliver man sgu lidt irriteret, men så snart jeg lige får vendt tingene i mit hoved, så giver det hele mening. Det er jo fuldstændig dumt at samle en flok mennesker i denne tid, så jeg forstår godt disse aflysninger. Jeg kommer dog til at savne at se min familie de næste uger, for dem skal jeg jo gerne holde afstand til. Men jeg minder mig selv om, at jeg ikke gør det her for mig selv - men for alle andre. Er jeg smittet, vil jeg ikke smitte de folk, jeg holder af. Eller andre mennesker for den sags skyld. Så jeg forsøger at holde mig så meget herhjemme som muligt. Jeg håber, at I gør det samme, så vi sammen kan få styr på spredningen af corona!

Hvordan er I blevet påvirket af corona?


Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Det lyder virkelig voldsomt nedern med især Dubai!! 😩
Jeg er også blevet lockdownet dog via studie, så det er lidt en anden snak, for det er sådanset fint nok. MEN har fået aflyst rejser og fede begivenheder. Skulle have været i Oslo, til en koncert med Simon kvamm, til foredrag. Derudover tør jeg slet ikke at bestille nogle rejser i tiden, men jeg var igang med at planlægge både København, Bornholm, Amsterdam og en fjerde destination til sommer... 🤞🏻🍀
nouw.com/rejseguideafguld
isabellapernille
isabellapernille,
Ja, det er virkelig også træls med Dubai-turen, men mon ikke vi kan komme afsted på et senere tidspunkt 😊
Træls at dine planer er blevet aflyst, men lad os krydse fingre for at der kommer styr på coronasituationen hurtigst muligt. Det er godt vildt - og skræmmende -, som det har udviklet sig!
nouw.com/isabellapernille