Loppemarked på den nemme måde

(Sponsoreret indlæg i forbindelse med at jeg har fået en stand gratis)

I starten af året ryddede jeg op i mit skab. Sådan for alvor. Det var en af de oprydninger man kun sjældent går i gang med, fordi man bagefter føler at man har smidt alt sit tøj ud. Det er sådan lidt halv deprimerende at kigge ind i klædeskabet bagefter og så se at det er halvtomt, men på den anden side er det jo også vildt nedern at have et fyldt skab med tøj man ikke bruger. Så det var helt sikkert en nødvendig oprydning jeg gik igang med og den efterlod mig da også med 3-4 fyldte sorte affaldssække.

Planen var at jeg ville tage ud og sælge det på et loppemarked, da der jo er så mange af dem her i Aalborg efterhånden. Meeeen der er altså langt fra tanke til handling her hos mig, og det har jo endt med at tøjet har stået og fyldt herhjemme i 8 måneder nu, hvilket min kæreste er godt træt af ;-).

Så var det at jeg fik muligheden for at få en stand hos Guld & Rod (Stenbukken 3A, 9200 Aalborg SV), som udover at ligge i Aalborg også ligger i 4 andre byer rundt om i landet. Mit kendskab hertil var faktisk begrænset, hvilket har været grunden til at jeg ikke har været forbi før. Men nu hvor jeg kender til Guld & Rod, så synes jeg det er et vildt fedt koncept. Det fungerer nemlig sådan at man booker en stand, som man kan fylde op med de ting og sager man gerne vil af med. Men det smarte herved er at man ikke behøver og stå og holde øje med sin stand en hel dag, som man skal til et normalt loppemarked. Her har man istedet lejet sin stand i en periode, og så står butikken ellers for at sælge tingene. Man får nemlig mærker med standnummer, stregkode og med plads til at skrive en pris, som man sætter på sine varer, således at personen ved kassen får scannet ens varer rigtigt ind. Smart, ikk?

På billedet ovenover er jeg ved at ordne min stand - nummer 195 -, og som I kan se, så sælger jeg en masse tøj til meget billige penge. Jeg var faktisk forbi Guld & Rod igen idag for at kigge, og jeg fik at vide at jeg har solgt 6 stykker tøj på bare 3 dage, så det går da meget godt. Billederne nedenfor er ikke fra min stand, men fra forskellige stande rundt i hallen. Jeg har forelsket mig lidt i de to grønne ænder, så dem overvejer jeg at købe med hjem næste gang jeg skal forbi. Har I været et smut forbi Guld & Rod?

Synes godt om

Kommentarer