Lykken er... at få nyt undertøj!

Reklame for Hunkemöller

Det er ingen hemmelighed, at Hunkemöller er min favorit, når det kommer til undertøj, og 90% af alt mit undertøj kommer da også herfra. Og nu er jeg så heldig, at der er flyttet lidt mere ind hos mig. Yay manner!

Når maven vokser, vokser numsen åbenbart også...
Hvis jeg skal nævne én ting, som jeg er særlig stor fan af, så er det helt klart Hunkemöllers trusser. Jeg har heldigvis lige fået 7 par ind af døren, hvilket iøvrigt var tiltrængt. Altså det var tiltrængt, fordi jeg jo går og bliver tykkere og tykkere på maven.. because baby, you know... og det betyder åbenbart også, at jeg har fået en bredere ladeport. Det kan selvfølgelig også skyldes alle de pommes fritter jeg spiser #preggocraving, men det er jo nemmere at give baby "skylden"... lol. Men uanset om det skyldes baby eller pommes fritter, så er mine gamle trusser begyndt at sidde en anelse strammere end normalt. Men nu har jeg heldigvis fået nogle i en størrelse større, og de sidder dejligt tilpas. Det kan mor her lide.

Ét par af mine nye trusser kan I se på billedet ovenover, og det er faktisk mine yndlings. Selvom det er en g-streng, så er de virkelig komfortable at have på. Man mærker faktisk ikke, at man har dem på. De kan snildt bruges under en stram kjole eller jeans, hvor man ikke ønsker, at trussekanten skal kunne ses. Og nå ja, så er det jo også et win, at trusserne ser hammer flotte ud. Jeg er i hvert fald vild med blondekanten. Hvis I også mangler trusser af den ene eller anden årsag, så kører Hunkemöller i øjeblikket en kampagne, hvor man får 7 par for kun kr. 320. Det er altså billigt for kvalitetstrusser!

Når "veninderne" også begynder at gøre sig bemærket

På mandag er jeg halvvejs gennem min graviditet, og det begynder jeg både at kunne se og mærke forskellige steder på kroppen. Blandt andet er mine bryster - som jeg kalder for veninderne - begyndt at blive sindsygt ømme. Det betyder også, at jeg sjældent går med almindelig bh. Altså en med bøjler, for det er bare slet ikke rart. Det er lidt irriterende, når jeg ejer SÅ mange flotte bh'er fra Hunkemöller. Men istedet må jeg leve i sportsbh'er eller i bralettes. Derfor er jeg også sindsygt glad for min nye bralette, som I kan se på billedet ovenover. Den er virkelig behagelig at have på, holder veninder på plads og så er den jo vildt flot. Jeg er i hvert fald nødt til at klikke en mere hjem, for den bliver et hit her i min graviditet. Og selvfølgelig også efter. Den er altså et musthave i undertøjsskuffen.

Står du og mangler nyt undertøj, så kan jeg altså godt anbefale Hunkemöller. Jeg elsker i hvert fald alt mit derfra, og jeg handler sjældent undertøj andre steder.


Synes godt om

Kommentarer