Man kan aldrig få nok kjoler

I fredags da jeg skulle til det event jeg skrev om i forrige indlæg, havde jeg virkelig tøjkrise. Jeg husker ikke hvornår jeg sidst har haft SÅ stor en krise, og faktisk så overvejede jeg helt at lade være med at dukke op, fordi jeg bare følte mig grim i alt hvad jeg prøvede på. Kender I det? I sidste øjeblik lykkedes det mig heldigvis at finde et outfit, som jeg følte mig tilpas i, og det skal I nok også få at se, for det kommer på bloggen snarest.

Hvis jeg nu havde været smart, så havde jeg haft købt en ny kjole, for så havde der jo slet ikke været nogen tøjkrise. Man føler sig altså altid lidt lækre, når man har noget nyt på, ikk? Men det fik jeg ikke taget mig sammen til, selvom jeg egentlig har haft kigget på flere pæne kjoler i sidste uge. Nogle af dem kan I se på collagen ovenover, hvor den sorte er min klare favorit. Jeg er vild med at siderne er lavet i glat skind, hvorimod resten af kjolen er i imiteret ruskind. Det ser altså fedt ud. Kjolen er fra Esprit, og koster kun 599,95 ,-. Jeg er virkelig fristet til at klikke den hjem, for jeg har et par byture og en fødselsdagsfest i vente i løbet af den næste måneds tid, så en ny kjole skal der altså til ;o).

Nu vil jeg slappe af med lidt mad, en Pepsi Max og Netflix, for om et par timer står den på en omgang bryst, skulder og triceps med en veninde. Hvad laver I i dag?

Synes godt om

Kommentarer