Min BFO: Forundersøgelse og operation

Nå, så blev det vist tid til næste indlæg. I kan evt. læse de to forrige her og her :o).

Jeg traf beslutningen om at jeg ville have en brystforstørrende operation (BFO) i sommers efter flere års betænkningstid. Så derefter gik den store søgning igang for at finde et godt sted og en god kirurg. Jeg kender flere der har fået en BFO, som jeg forhørte mig selvfølgelig hos dem, og en af dem jeg snakkede med, fortalte at hun havde fået det lavet her i Aalborg af en kirurg ved navn Marie Louise, og jeg var med det samme inde at google både hende og stedet - nemlig Aleris-Hamlet her i Aalborg, og jeg kunne hurtigt konkludere at det var her jeg skulle have min operation og at det var Marie Louise der skulle operere, for jeg kunne ikke finde en eneste negativ ting om hende på nettet, men derimod en masse anbefalinger af hende og hendes arbejde. Så kort efter fik jeg bestilt tid til en forundersøgelse.

Forundersøgelsen
D. 2. november mødte jeg ind på Sofiendalsvej 97, 9200 Aalborg SV, til forundersøgelse. Jeg tror aldrig jeg har været så nervøs og spændt i hele mit liv, men heldigvis havde jeg min kæreste med, så det hjalp en hel del. Da jeg endelig kom ind til Marie Louise spurgte hun selvfølgelig ind til hvorfor jeg ville have en BFO, hvad jeg ønskede, fortalte mig om de risici der er ved sådan en operation, viste mig før og efter billeder osv. Alt blev forklaret og gennemgået og mine bryster blev målt på alle leder og kanter. Det var sgu lidt grænseoverskridende at stå der med bare patter, mens en anden kvinde kiggede, målte og rørte ved dem, men sådan er det jo.

Kort efter fik jeg en bh på, så jeg kunne prøve forskellige størrelser af implantater for at finde ud af hvilken størrelse jeg kunne lide. Det var sindssygt svært at finde en størrelse, og jeg spurgte Marie Louise til råds et par gange. Ud fra hendes målinger af mine bryster og hendes holdning om kun at lave naturlige bryster, så guidede hun mig til at vælge 350 ml, da jeg jo er en meget høj pige. Da beslutningen var taget aftalte vi tid til en operation to uger senere. Man kan nemlig tidligst få en operation 1 uge efter forundersøgelsen ifølge loven om kosmetiske behandlinger.

Operationen
D. 16. november skulle jeg endelig have min BFO. Jeg mødte ind til den aftalte tid og skulle klæde om til hospitalstøj. Jeg mødte herefter Marie Louise som skulle tegne på mine bryster inden operationen og tage et par billeder. Derefter blev jeg sat i en stol, hvor jeg fik et drop i hånden med antibiotika og vist nok også et eller andet andet, som jeg ikke kan huske. Imens jeg ventede på at Marie Louise blev klar, kom narkoselægen hen til mig og fortalte lidt om narkose, hvilket var super rart, nu når jeg aldrig havde prøvet det. Kort efter blev jeg hentet og ført ind på operationsstuen. Der var nok 4-5 mennesker, da jeg kom derind, og de var alle SÅ søde mod mig og de sørgede hele tiden for at jeg var ok. Jeg følte mig virkelig i gode hænder derinde, så jeg var slet ikke nervøs, da jeg først kom derind. Det var dejligt og en positiv oplevelse.

1 time til halvanden senere vågnede jeg op med et par nye bryster. Selvom jeg var godt træt af narkosen så var det første jeg gjorde liiiige at kigge ned af mig selv, for at se mine nye veninder. Haha. Jeg blev kørt ind på en opvågningsstue, hvor der var en sygeplejerske til at holde øje med mig hele tiden. Hun spurgte jævnligt om jeg havde ondt, havde kvalme, om jeg var tørstig eller sulten, og hvis jeg svarede ja, så hjalp hun mig med det samme. Endnu engang følte jeg mig virkelig i gode hænder. Jeg endte med at ligge på stuen 3 timer efter operationen, før jeg følte mig klar til at komme hjem. Jeg måtte selvfølgelig ikke tage hjem før Marie Louise havde været forbi og tjekke om det hele var ok, og jeg skulle selvfølgelig også have besked om al den smertestillende medicin jeg skulle tage i løbet af de næste dage inden de ville sende mig hjem.

Så alt i alt var både forundersøgelsen og selve operationen gode oplevelser. Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige, så jeg kan virkelig anbefale både Marie Louise og Aleris-Hamlet i Aalborg. Fantastiske mennesker, som virkelig gør alt for at man har det godt og føler sig tryg :).

Synes godt om

Kommentarer

Camilla Cecilie,
Tillykke med dine nye veninder - jeg syntes det er stort at du deler det med os! Det er dejligt at hører at det er en gennemtænkt beslutning 😊
Cfashion.dk/
Eline Tychsen,
Det er så fedt du tør dele det med os andre! Du er for sej! 😃
www.elinetychsen.com
Stine / Lille My,
Fedt du deler <3
stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Tak for det og tak for din søde kommentar 😃
Isabella Pernille
,
Det er jeg glad for at høre <3
Isabella Pernille
,
<3