Min nye favorit ansigtscreme fra Clinique

Reklame for Clinique og Buzzador
(Produktet er modtaget i gave)

Jeg er dælme så heldig, at jeg har fået lov til at teste det her nye hudplejeprodukt fra Clinique. Produktet er en ansigtscreme fra serien Clinique ID, og det smarte herved er, at du kan skræddersy din helt egen creme, så den passer til lige din hudtype. Det har jeg jo selvfølgelig gjort, og jeg er endt med det produkt, som I kan se på billedet ovenover.

Hvordan skræddersyer man så sit egen ansigtcreme?

Det spørgsmål vil du sikkert gerne have svar på, hvis du forsat læser med, og det er faktisk ikke så svært. For det kræver blot, at du tager stilling til to ting;

1. Først vælger du nemlig din base. Basen giver 24 timers fugt, reparation og beskyttelse mod forurening.

2. Når basen er valgt, skal du vælge dit aktive koncentrat. Det er altså her, du skal tage stilling til, hvad du ønsker, at din creme skal kunne. Ønsker du at reducere udseendet af porer? Lindre irriteret hud? Ensarte din hudtone? Give huden energi og glød? Eller måske udjævne huden?

Og voila.... Nu har du skræddersyet din egen ansigtscreme. Nemt!

En anmeldelse af min valgte creme

Jeg har valgt basen, der hedder "Dramaticalle Different Hydrating Jelly" sammen med det aktive koncentrat "Active Cartridge Concentrate for Fatique", og jeg er virkelig stor fan. Jeg har nu testet produktet i 2 uger, hvor jeg den første uge brugte cremen både morgen og aften, mens jeg nu kun bruger det om morgenen. Selvfølgelig efter jeg har renset min hud.

Nu er jeg jo ikke nogen skønhedsblogger, så jeg har lidt svært ved at sætte ord på, hvordan cremen har virket på mig. Men én ting er sikkert, og det er, at cremen kun har gjort gode ting ved min hud. Den føles blødere, og jeg føler også, at min hud er blevet pænere at se på. Min hud føles desuden "friskere" efter jeg er begyndt at bruge den her creme, så det er helt sikkert en creme, jeg vil gå ud og købe selv, når den jeg har fået, er blevet tom. Jeg behøves vist ikke at sige mere end, at jeg er kæmpe fan af Clinique ID!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Jeg er også stor fan af Clinique og deres produkter 😊
www.stine-ebbesendahl.dk