Min top 6 med lingeri sæt fra Hunkemöller

Indlægget er lavet i samarbejde med Hunkemöller

Sæt 1: Her // Sæt 2: Her // Sæt 3: Her // Sæt 4: Her // Sæt 5: Her // Sæt 6: Her

Et sæt undertøj er ikke bare et sæt undertøj for mig. For mig kan det nemlig have stor indflydelse på den måde, som jeg føler. Står jeg og skal i byen en lørdag aften, så føler jeg mig altid 1.000 gange mere lækker, hvis jeg har et flot sæt undertøj på - også selvom det ikke umiddelbart kan ses under tøjet. Det gør altså bare noget at have et flot og matchende sæt på. Jeg indrømmer gerne, at mit undertøj sjældent matcher til hverdag, men det arbejder jeg på at blive bedre til. I næste måned kommer der en masse nyheder hos Hunkemöller, så der skal jeg have klikket nogle sæt hjem, så jeg har en masse at vælge i mellem til både hverdag og fest.

Et lille tip til når du skal købe dit næste sæt lingeri

Hvis du ligesom mig heller ikke har så mange matchende lingeri sæt i undertøjsskuffen, og du står og skal ud og købe et nyt, så har jeg læst et godt - og ret simpelt - tip på Hunkemöllers hjemmeside, som jeg selvfølgelig vil dele med jer:

Når du har valgt, hvilken bh du vil have, så køb altid mindst to par matchende trusser dertil. Fx en g-streng og en almindelig trusse. På den måde får man jo faktisk to lingeri sæt ud af det. Det er da ret smart, ikk'? Jeg havde i hvert fald slet ikke skænket det en tanke, at man "bare" kan købe to par trusser, der matcher bh'en for at få to sæt ud af det.

Collagen ovenover viser forresten nogle af mine favorit lingeri sæt fra Hunkemöller. Som I nok kan se, så er jeg ret vild med blonder. Jeg synes nemlig, at blonder gør et sæt undertøj mere feminint at se på, og det kan jeg godt li'. Så jeg glæder mig til at shoppe lidt nyt lingeri i næste måned - og mon ikke der også ryger noget ned i kurven med blonder.

Synes godt om

Kommentarer