Min vilde sommerferie

Idag startede jeg på arbejde igen efter en herre nice 3 ugers sommerferie. Eller det endte jo faktisk med 3 uger og 1 dag for at være helt præcis, men jeg kunne sagtens have brugt 2 uger mere. Ihvertfald. Jeg har egentlig slet ikke nævnt så meget om min sommerferie her på bloggen, så nu skal I saftsuseme høre hvad jeg har lavet af crazy ting de sidste 3 uger og 1 dag;
 • Jeg har været en tur ved grænsen og tømme alle butikkerne for sodavand, slik og chips... og tandpasta. Det er altid så pokkers billigt dernede, og nu har jeg da tandpasta til det næste års tid. Eller to.
 • Jeg har været på Den Gyldne Måge aka. McDonalds 5 gange.Det er vist ikke noget at prale af, men det smager altså bare mofo godt. Man kan jo altid spise en McChicken eller en BigMac, ikk? Jeg kan ihvertfald. Også nu.
 • Faktisk har jeg også har været i LEGO House i Billund, i Fårup Sommerland, i Givskud Zoo, til Zulu Sommerbio i Aalborg og en smuttur i Vejle og Aarhus. Så kom ikke her og sig at jeg ikke kommer rundt i landet.
 • Jeg har købt en ny baby... Altså en taske. En fucking Louis Vuitton Noe. Det er det dyreste køb jeg har gjort mig i år. Altså udover vores hus. Og jeg er rim'li' meget oppe at køre over den. Tænk at en taske kan gøre en så lykkelig.
 • Jeg har spist slik og chips hver eneste dag. Så det er forståeligt, at jeg er blevet et par kilo tykkere.
 • Jeg har drukket mig skide fuld 2 gange. Det har heldigvis været en fest begge gange, og jeg har husket at stå af bussen det rigtige sted begge gange på hjemturen. Så ikke noget med at ende i en forkert by... altså ikke fordi jeg nogensinde har prøvet det.
 • Jeg har gået min. 10.000 skridt hver dag i min ferie. Det synes jeg er lidt sejt.
 • Jeg har drukket lige så mange energidrikke, som jeg ville have gjort, hvis jeg var på arbejde. Det er lidt skidt. Det var altså ikke lige planen. Den var nemlig at holde pause fra skidtet i hele ferien. Jeg må tage en kold tyrker på et andet tidspunkt.
 • Jeg har fået soleksem på ryggen og skuldrene, så jeg har holdt en lang pause fra solen. Fedt nok. Eller ikk'. Jeg har dog solet lidt, som I kan se på billedet ovenover. Man skulle jo nødig gå hen og blive helt dansker-bleg.
 • Jeg har set lidt for meget Netflix. Men det skyldes også det soleksem der. Jeg skulle jo holde mig væk fra solen, og så var det nemmest at ligge på sofaen og se serier. Det ved alle da.
 • Jeg har haft fødselsdag, og nu er jeg sgu 27 år. At jeg nu er blevet en gammel krage har jeg fejret over to dage med min familie. Det har været piss' hyggeligt.

Så I kan nok læse jer frem til at min sommerferie har været totalt hammer vild. Eller noget. Ej, det har den faktisk ikke. Overskriften er bare løgn. Jeg har haft den skønneste, stille og rolige ferie med få planer, og det har jeg virkelig nydt.

Har I haft en dejlig sommerferie?

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Synes det lyder som en skøn sommerferie! 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
Eline Tychsen,
Haha elsker det her indlæg! Kæft det er sjaw - og Den gyldne måge er jo så stjerne godt.
www.elinetychsen.com
Isabella Pernille
,
Helt sikkert 😃
Isabella Pernille
,
Det var godt at høre! 😃