Mine bedste (og dyreste) køb i 2019

Her den anden dag da jeg var ude for at jagte skridt, kom jeg til at gå og tænke over, hvad jeg egentlig har brugt mine penge på af gode ting i 2019. Og imens jeg gik og spekulerede over det, så tænkte jeg, at det kunne jeg da også lave et blogindlæg om. Så det kommer sgu her. Eller lige om lidt. For først må jeg nok hellere lige sige, at bare fordi de her 3 ting, som jeg vil nævne, har været de dyreste, som jeg har købt i 2019, så betyder det altså ikke, at ting skal være dyre, for at de kan blive "årets bedste køb". At de lige er det i mit tilfælde er altså bare ren tilfældighed. Så er det vist slået fast, så nu skal I altså høre om mine 3 fantastiske køb. Yay!

Billede 1: En bette slæde til mor her... og til Christian selvfølgelig

I starten af året købte Christian og jeg vores første fællesbil. Christians gamle bil skulle nemlig skrottes, så han stod og skulle have en ny. Derfor besluttede vi os for at købe en bil sammen. Det eneste krav jeg havde var, at den skulle være ny. Christian havde derimod en hel del krav bl.a. at det skulle være en japansk bil, så det afgrænsede selvfølgelig søgningen. Valget faldt på en spritny Honda Civic Elegance, som I kan se på billedet ovenover. Selvom jeg intet ved om biler, så jeg er virkelig glad for vores bil. Jeg synes, at den er god at køre i, og så synes jeg, at den ser hammer sej ud. Jeg er dog totalt angst for at køre bil, så det er begrænset, hvor meget jeg får kørt i bilen, men det bliver da til lidt småture en gang i mellem. Jeg er altså bedre til at være co-driver, så det holder jeg mig for det meste til. Christian elsker jo også at køre bil, så det passer helt perfekt. Jeg må hellere lige få tilføjet, at jeg har tyvstjålet billedet fra Christians Instagram (christiankt), så hermed lidt credit til dig, skat!

Billede 2: Da drømmetasken blev min

I sommers var jeg en tur i København, og er man der, så SKAL man jo aflægge Louis Vuitton et bette visit. Jeg plejer at nøjedes med at kigge i butikken men ikke den her gang. Nej, jeg købte sgu min drømmetaske... også selvom jeg slet ikke havde råd til den og måtte låne en ordentlig sjat af Christian. Hæ hæ. At jeg gav så mange penge for en taske, har jeg ikke fortrudt et eneste sekund siden, for jeg elsker virkelig tasken her. Nu kommer der nok liiiige til at gå et par år eller 3 inden jeg skal have en ny. Det lover jeg, Christian. I hvert fald ind til videre. Men jeg lover, at jeg ikke køber en ny taske FØR jeg har sparet helt op til den. Og det har I hermed på skrift nu! Men tasken ikke bare smuk? Modellen hedder forresten Pochette Metis.

Billede 3: Endelig fik jeg en varm vinterjakke

Jeg har altid haft psyko svært ved at finde en (varm) vinterjakke, som jeg kunne lide. De sidste 3 vintre har jeg haft en sort en fra Hilfiger, men den trængte godt nok til en udskiftning. Selvfølgelig fordi den var totalt slidt, men også fordi jeg ikke synes, at den var varm nok #frossenpind. Derfor brugte jeg efteråret på at finde ud af, hvilken jakke jeg skulle have. Jeg tror nok, jeg endte med at prøve alle jakker i hele Aalborg unden at finde en, som jeg kunne lide. Så derfor søgte jeg på nettet tyndt og fandt efter lang tid en fra Parajumpers, som jeg rigtig godt kunne lide. Det er selvfølgelig den, som jeg har på på billedet. Modellen hedder LEAH, og det er nok den bedste vinterjakke, som jeg nogensinde har ejet. Den har et enkelt design, den er varm, den er lang, og så er den bare lige mig. Selvom den var dyrere end det, som jeg havde regnet med at ville give, så er jeg sikker på, at jeg kommer til at bruge den de næste vintre også, så den skal nok blive pengene værd. Yes!

Har I købt noget spændende sidste år, som I har lyst til at dele?

Synes godt om

Kommentarer