Mine planer i december

Endelig siger kalenderen december, og det betyder en måned fuld af hygge. På arbejdet har vi givet den gas med julepynten på kontoret, vi har en pakkekalender og folk skiftes til at komme med hjemmebagte småkager. Hjemme hos mig skal vi pynte op i løbet af de næste par dage, vi skal have pakket en masse gaver ind og vi bare hygge og nyde at det endelig er ved at være jul. Så jeg er i konstant julehumør uanset om jeg er på arbejde eller hjemme - og jeg elsker det! ;-).

December byder på en masse spændende ting og sager, og nu skal I høre nogle af mine planer:

  • Jeg sad klar foran computeren i dag kl. 10 for at købe billetter til "Vi elsker 90'erne" i Aalborg til august næste år - og jeg fik sgu fat i 2 billige, så nu er min veninde og jeg klar til at give den gas endnu engang næste år til den fedeste fest. Billetterne giver vi selvfølgelig os selv i julegave, så derfor er det her punkt med på min liste. Ha ha.
  • Weekenden vi er kommet til nu, er den eneste her i december, hvor jeg ikke har de store planer. Jeg skal dog være sammen med en veninde i morgen og ellers bare hygge med min familie, så det bliver en skøn en af slagsen.
  • Jeg skal til julebingo med min fagforening sammen med en sød veninde. Planen er at vinde en masse gode præmier, ha ha.
  • Jeg skal se Linses Juleshow sammen med min mor, og inden da skal vi ud og spise lækker mad. Det glæder jeg mig voldsomt meget til.
  • Jeg skal til julefrokost med min bedste veninde og en flok af hendes veninder, som jeg ikke kender. Så det er jeg ret spændt på.
  • Derudover skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Det plejer at være skide skægt, så det er altid en fest jeg ser frem til.
  • Jeg skal holde jul med Christians familie i år. Hvor vi helt præcist skal være og med hvem, ved jeg faktisk ikke, men jeg ved at det nok skal blive hyggeligt.
  • 1. juledag byder garanteret på en bytur, hvis jeg kender mine venner ret, så der kan jeg højst sandsynlig findes i gaden (hvis jeg ikke er gået under inden :P).
  • Måske byder december også på en familiejulefrokost enten med Christians familie eller med min egen, men det bliver altid først arrangeret lige i sidste øjeblik, men det betyder altid godt mad, godt selskab og pakkeleg, så det er altid en succes.
  • Sidst i december er det nytåret der skal fejres. Hvad mine planer er ved jeg ikke. Jeg ved bare at vi er nogle stykker, der skal holde sammen - og det skal nok blive vildt, og det er helt sikkert en fest jeg glæder mig til!
Har I mon nogle spændende planer her i december?

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Årh så mange gode planer ☺️❤️ December er bare fantastisk!!
www.elinetychsen.com
Vanessa,
December er bare den bedste måned i hele året
www.vinternat.dk
Lille My,
Skønne planer 😃 <3
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det er en skøn måned!!! 😋
Isabella Pernille
,
Det er i hvert fald den bedste her i vinterperioden 😃
Isabella Pernille
,
:D