Mine planer i maj

 

Kalenderen siger allerede 4. maj, så jeg er allerede sent på den med det her indlæg, men pyt med det. Jeg laver jo ikke den her slags indlæg hver måned. Simpelthen fordi mit liv er for kedeligt og uinteressant til det. Men maj er en god og særdeles festlig måned, så den fortjener sgu at komme på los bloggos. Nu skal I nemlig høre hvad mine planer er;
  • I torsdags var jeg ude og spise på en af Aalborgs nye caféer - Café Min Olivia, med et par veninder. Den stod selvfølgelig på burger, fritter og masser af hygge. Det sted kan i hvert fald godt anbefales.
  • I dag har jeg slået min PR på 10 km. Yay! Maj måned byder selvfølgelig også på masser af løb.
  • I morgen skal jeg på udflugt med Christians arbejde. Vi skal ud og gå 7 km og spise lækker mad et sted. Hvor kan jeg ikke huske.
  • I næste uge skal jeg ud og spise endnu engang med 3 søde mennesker. Mon ikke også den står på burger der?
  • D. 12. maj skal jeg løbe årets første officielle løb - nemlig 10 km til Aalborg Halvmarathon.
  • D. 21. maj skal jeg til eksamen i det valgfag jeg er i gang med på min kommunom. Puha. Jeg glæder mig virkelig til at det er overstået.
  • D. 25. maj står den på fest, alkohol og flotte kostumer, for der er nemlig Aalborg Karneval. En af årets sjoveste fester, som jeg jo ikke kan gå glip af. Jeg skal derfor også til og igang med at lave mit kostume, for min veninde og jeg skal nemlig være blomster-piger. Vi har købt masser af tyl, blomster og glimmer, så det bliver forhåbentligt rigtig flot!
  • Weekenden efter karneval er der Hjallerup Marked. Det starter d. 30. maj, så det bliver en særdeles festlig weekend, for Christian og jeg holder nemlig forfest/grillhygge hver aften inden turen går i ølteltet. Jeg skal selvfølgelig også være frivillig på markedet en enkelt dag, så det bliver også fedt.

Derudover satser jeg på at solen og sommeren kigger frem igen, så jeg forhåbentlig kan komme ud på min terrasse og slikke sol. Og nå ja, og fjerne ukrudt....

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Lyder ikke dårligt - Olivia er også kommet på hitlisten her! - A
www.Venterpaavin.dk