Mine yndlings sportsbh'er fra ICANIWILL

Indlægget indeholder reklamelinks.
Disse er markeret med *

Nu hvor jeg er ambassadør for ICANIWILL, så er det selvfølgelig klart, at størstedelen af mine sportsbh'er er herfra. Og det sidste halve år, har jeg kun købt sportsbh'er fra mærket, så jeg er efterhånden ved at have en hel del i skabet.

Hvis du også er blevet ret vild med nogle af disse sportsbh'er, så husk at du kan få 15% rabat med koden ISABELLAC15. Koden gælder faktisk på alt inde på ICANIWILL*, så det er bare med at shoppe løs, hvis du mangler træningstøj.

1. Define seamless sports bra (HER)*
Den her sportsbh er en af mine absolutte yndlings, og jeg har den derfor både i sort, hvid og lilla. Den fås også i andre farver, og jeg skal helt sikkert havde klikket flere hjem. Der er desuden vattering i skålene, som kan tages ud, hvis man ønsker det. Jeg bruger sportsbh'en til både løb og til styrketræning, fordi den er så rar at have på, og fordi jeg føler den holder det hele på plads. Jeg har købt den i min normale størrelse.

2. Ombre seamless sports bra (HER)*
Den her sportsbh har jeg vist frem på los bloggos tidligere, og ikke nok med at jeg er herre vild med farven på den, så er jeg også så vild med den, at jeg ofte har den på til daglig. Den er super behagelig at have på og har også vattering i skålene, som kan tages ud. Den fås også i blå og orange. Jeg har den i min normale størrelse.

3. Classic sports bra (HER)*
Sportsbh'en her fås i mange farver, og det er vist nok den første, som jeg købte fra ICIW. Den sidder godt, har mellemstøtte og passer til både løb og styrketræning. Der er dog ingen vattering i, så fryser man, kan det altså ses. Men er man ligeglad med dette, så er den her sportsbh også en musthave i træningsgarderoben. Den er normal i størrelsen.

4. Seamless sports bra (HER)*
Den her sportsbh har jeg både i den røde farve som vist på collagen men også i mørkegrå. Den findes også i flere flotte farver. Den har en fin mesh detajle på ryggen og er generelt skøn at have på til træning. Der er vattering i skålene, som hurtigt kan tages ud. Den har justerbare stropper og er derudover helt normal i størrelsen. Jeg er vild med denne sportsbh, og jeg overvejer helt, om jeg skal have klikket en mere hjem.

5. Dynamic seamless sports bra (HER)*
Den her sportsbh er den nyeste jeg har købt, og det er derfor begrænset, hvor meget jeg har trænet i den. Men udover den er ret pæn, så er den også virkelig skøn at have på. Den har justerbare stropper, og så fås den i to andre virkelig flotte farver. Den er lidt til den store side til mig, så er man mellem to størrelser, så vil jeg anbefale at vælge den mindste.

6. Leo sports bra (HER)*
Jeg er total vild med printet på den her sportsbh, og udover farven her fås den også i 3 andre. Den har mellemstøtte, vattering som kan tages ud og så er den super flot på ryggen. Den er dog en anelse lille i størrelsen, så er man mellem to størrelser, så vil jeg tage den største.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
De ser gode og pæne ud 😃
www.stine-ebbesendahl.dk