Mine yndlings træningstights under graviditeten + rabatkode til ICANIWILL

Reklame for ICANIWILL + reklamelinks er markeret med *
(Sættet er modtaget i gave)

I dag rammer jeg graviditetsuge 30, og maven er efterhånden begyndt at fylde en del. Men baby B skulle også gerne være omkring 36 cm lang og veje over 1,4 kg, så det giver jo heldigvis god mening, at jeg bliver tykkere og tykkere.

I dag skal det handle lidt om træningstøj her på los bloggos, for jeg er jo ambassadør for ICANIWILL*, som I måske nok ved. Og i anledningen af, at de kører sommersale på størstedelen af deres udvalg, har de været så kodylt søde at sende et sæt til mig, som jeg selvfølgelig skal vise frem. Heldigvis har de sendt et sæt, som jeg allerede ejer 2 af i forvejen. Altså jeg har tidligere selv købt det i sort og i rosa, men nu har de sendt det i lilla til mig, og det var heldigvis en god overraskelse. De her tights er nemlig mine yndlings under graviditeten. Både til træning men også til at rende rundt i herhjemme. De sidder så behageligt og strammer ingen steder. Jeg har dog fået dem en størrelse større end normalt pga. baby (self), og det gør, at de passer min babyvom perfekt - også selvom det slet ikke er graviditetstights. Jeg vil dog lige sige, at tightsene her er store i størrelsen normalt, så er du ikke gravid og er mellem to størrelser, så vil jeg helt sikkert vælge den mindste. Er du dog gravid, vil jeg vælge den største. Sættet er forresten fra Nimble kollektionen, og I kan se tightsene HER*.

Sommersale og en rabatkode der giver yderligere 10% rabat!

Som jeg har nævnt, har ICANIWILL sommersale lige nu, hvor de har sat næsten alle varer ned - også det sæt jeg viser på billedet. Men med min rabatkode kan I få yderligere 10%. I skal blot skrive: ISABELLAP10. Rabatkoden gælder de næste to dage, så det er med at shoppe løs, hvis I mangler lidt lækkert træningstøj.


Synes godt om

Kommentarer

Ida@bga.se
,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete.
Vid intresse så maila till ida@bga.se, så berättar jag mer.
Ha en trevlig dag!