Mine yndlings vandflasker - og tips til at drikke mere vand

Reklame for Miin Bottle
(Modtaget i gave)

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid er den bedste til at drikke nok vand. Nogle gange (= ofte) er en kold Pepsi Max altså bare mere fristende end vand, og derfor har jeg tidligere været tilbøjelig til at hapse en Max i stedet. Men nu er jeg jo gravid, og jeg har derfor skåret gevaldigt ned på mit Max forbrug for babys skyld, og det betyder også, at jeg endelig har lært at drikke meget mere vand i løbet af en dag. Yay!

Når jeg er på arbejde har jeg altid en flaske med til vand, så jeg altid har vand lige ved hånden på kontoret. Nu har jeg så været så heldig at få et par nye vandflasker fra Miin Bottle, som jeg glæder mig til at have med på job. De er med garanti de pæneste, jeg nogensinde har ejet - og ikke nok med at de er ultra kodylt pæne, så er der faktisk også flere andre fordele herved, og dem vil jeg da lige kort remse op:

  • Flaskerne kan holde væske koldt i op til 24 timer eller varmt i op til 12 timer.
  • Fokus på bæredygtighed og miljøet, da flaskerne er fri for BPA og kan genbruges igen og igen og igen og...
  • De mærker til at være i en rigtig god kvalitet.

Tips til at drikke mere vand

Hvordan kommer man til at drikke mere vand (... udover at blive gravid, hehe)? Og hvorfor har jeg altid været så dårlig til det? Jeg kan i hvert fald hurtigt komme med svaret på det sidste spørgsmål, for det er simpelthen, fordi vand smager kedeligt. Og sådan er det bare. Men det kan der jo snildt gøres noget ved, så der burde egentlig ikke være nogen undskyldning for ikke at drikke mere vand hver dag. Det første tip er jo sådan set løsningen herpå, så dette tip og de andre skal i hvert fald hjælpe mig til at få drukket mere vand - og måske de også kan hjælpe dig?

  • Gør vandet interessant ved at tilføje agurk, citronskriver, lime, hindbær eller andet frisk frugt/grøntsager.
  • Køb evt. sukkerfri saft og lav en aftale med dig selv om, hvornår du må blande en flaske saft. Det har tidligere virket godt for mig, hvis jeg fx har aftalt, at jeg skal drikke én flaske vand, før jeg må få en flaske saft.
  • Drik et glas vand hver morgen, når du er stået op. Det gør jeg - og jeg føler faktisk, at det får sat gang i kroppen.
  • Det er en god ide altid at have vand i nærheden. Jeg har fx altid en flaske vand stående på mit skrivebord på arbejdet, og fordi det altid er inden for rækkevidde her, så får jeg automatisk drukket mere vand på arbejdet end hjemme, hvor jeg ikke har vand i nærheden. Men jeg vil forsøge altid at have en fyldt flaske i køleskabet, så jeg fluks kan tage den ud, når jeg kommer hjem fra job og tage den med ind på sofaen.
  • Når flasken er tom, så sørg for at fylde den op med det samme igen.
  • Invester i en genavendelig flaske fx som de to jeg har fået fra Miin Bottle. Ikke nok med at det er sjovere at drikke af en flot flaske, så gør du også noget godt for miljøet ved ikke at bruge en engangsflaske hver gang.

Har I flere tips til at få drukket mere vand? Så skriv dem gerne i kommentarfeltet :-D.


Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Wauw de er virkelig cool! 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Virkelig fine flasker! 🥰
nouw.com/bylauradenis
isabellapernille
isabellapernille,