Mit år 2019 set gennem instagram

 • Jeg startede året med at være syg, og der røg derfor masser af slik og Pepsi Max ned.
 • Jeg har været til en del fester i løbet af året, og jeg har derfor fået luftet en masse fine kjoler bl.a. den her, som jeg også tror, at jeg tager på til nytårsaften i morgen.
 • Jeg var i foråret en tur i København med min mor for at besøge min søster, som bor derovre. Vi var der i 3 dage, og det var smadder hyggeligt med sådan en tøse-tur.

 • I foråret indgik jeg et samarbejde med ICANIWILL (reklamelink), og jeg har derfor købt en masse træningstøj herfra (selvfølgelig med en god rabat), som jeg har vist en hel del frem Træningstøjet på de 3 billeder ovenover er herfra. Heldigvis har firmaet valgt at forlænge samarbejdet med mig, så det forsætter i det nye år. Derfor kan jeg stadig tilbyde jer 15% rabat på deres hjemmeside med koden ISABELLAC15. Men følg endelig med for jeg kommer til at vise mere frem både her på los bloggos - og selvfølgelig også på Instagram (isabellapernille).

 • Jeg har også haft mange andre gode samarbejder i løbet af året bl.a. de tre, som I kan se ovenover. Det første med GO! Communication og Sigdal Bakeri, som laver de bedste knækbrød. Faktisk starter jeg året med endnu et samarbejde med dem, så følg endelig med på min Instagram, hvor der kommer en giveway, hvor I får mulighed for at 12 pakker knækbrød.
 • Jeg har også haft et par samarbejder med Hunkemöller i løbet af året. Jeg elsker Hunkemöller, så jeg sætter virkelig pris på de samarbejder, som jeg har haft med dem i år (og også de tidligere år). Jeg håber, det forsætter i det nye år.
 • Op til Black Friday havde jeg et lille og kort samarbejde med iDeal of Sweden. Selvom jeg "kun" fik et cover for det, så synes jeg alligevel, at det var fedt, at de valgte at spørge mig.

 • Jeg har været tilmeldt 4 løb i år. 3 af dem skulle have fuld ild, og de blev faktisk alle 3 en succes. Det første løb var Aalborg Halvmarathon, hvor jeg havde tilmeldt mig ruten på 10 km. Jeg kom i mål i tiden 53:34 og slog dermed min daværende PR med over 4 minutter. Det var sindssygt!
 • I juni løb jeg Royal Run med Christian i Aalborg. Vi løb 10 km, og vi løb over målstregen sammen i tiden 55:03. Jeg elsker Royal Run, og jeg vil virkelig anbefale alle at prøve at løbe en tur her uanset, om man er nybegynder eller øvet. Der er plads til alle, og det er så fedt.
 • I august løb jeg DHL med mit arbejde. Jeg slog min PR på 5 km med over 1 minut, og jeg kom derfor i mål i tiden 25:26. En tid som jeg er sindssygt stolt af. Næste mål er at få den ned under de 25 minutter!

 • År 2019 var året hvor jeg fik prøvet et par andre løbesko end Nike. Jeg er jo en Nikepige, når det kommer til løbesko, men fordi jeg var så heldig at jeg vinde et par i en konkurrence på Instagram, så fik jeg pludselig et par fra Brooks (Levitate 2). Jeg må indrømme, at de er skide gode at løbe i, og jeg tror faktisk jeg har løbet mere i dem end i nogle af mine andre par fra Nike her de seneste måneder.
 • I sommers løb jeg min længste løbetur nogenside. Jeg løb nemlig 17 km, og det synes jeg er lidt sejt.
 • Jeg er for alvor blevet bidt af styrketræning. Jeg har i mange år styrketrænet, men det er først i år, at jeg virkelig er begyndt at brænde for det - og det er fedt!

 • Jeg var selvfølgelig også til Aalborg Karneval i år. I år var jeg blomster-pige sammen med min søde veninde, Camilla.
 • Jeg har sådan cirka levet af grødkage hele året. Det er SÅ godt, og jeg bliver aldrig træt af det. Opskriften har jeg smidt på los bloggos tidligere, så den kan I evt. søge efter. Mums, siger jeg bare!
 • Jeg har fejret 10 års kærestedag med Christian. Jeg elsker ham simpelthen så højt, og jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden ham. Jeg glæder mig til at se, hvad næste år bringer for os.

 • I sommers var jeg et par dage i København med Christian og hans forældre. Vi boede på Bella Sky og brugte bare dagene på shopping. Jeg brugte alle mine penge i Louis Vuitton, så det var begrænset, hvor meget jeg fik shoppet ud over mit køb derinde.
 • Da vi kom hjem fra København, skulle vi til barnedåb. Her fik jeg mulighed for at lufte en ny kjole og mit køb fra København - nemlig min elskede Pochette Metis taske fra Louis Vuitton. Yay!
 • Sommeren bød også på "Vi elsker 90'erne"-fest i Aalborg. Det var virkelig årets vildeste og fedeste fest!

 • Her i december afsluttede jeg min kommunomuddannelse med et 10tal. Og ikke nok med det så blev mit afgangsprojekt kåret til at være det bedste i hele Nordjylland. En ret vild afslutning, som udover titlen også indebar en check på kr. 1.500. Juhuu!
 • Jeg har fejret jul med Christian og hans familie. Og nå ja, så er jeg blevet helt perlegal. Men det har I måske lagt mærke til her på los bloggos.
 • Jeg slutter året som jeg startede det. Jeg har nemlig været syg siden d. 23. december, og jeg har det stadig af helvedes til. Jeg håber, at jeg har det bedre til i morgen, så jeg er klar til nytårsfest med nogle søde venner.

Det var mit år 2019, så nu er der vist ikke andet tilbage end at sige; GODT NYTÅR til jer - og tusind tak fordi I læser med! <3

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355