Mit favorit pålæg til knækbrød

Reklame for Sigdal Bakeri Danmark / Go!Communication

Jeg er egentlig ikke blevet bedt om at skrive et blogindlæg om det her herre lækre knækbrød, som jeg har fået ind af døren, men fordi jeg selv vælger at gøre det, så skal indlægges altså markeres med reklame. Så nu ved I det.

Hvis I har fulgt lidt med på min Instagram her i januar, så har I garanteret set, at det har handlet en smule om knækbrød. Derfor tænkte jeg, at det kunne være skide spændende med et blogindlæg om, hvad man kan putte på sine knækbrød for at gøre dem endnu mere lækre. Jeg har nemlig altid bare været typen, der har smurt smør på og spist det. Skulle jeg være vild, så smed jeg et stykke ost på. Og wow, så var det altså pludselig gourmet knækbrød for mig. Men i forbindelse med mit samarbejde med Sigdal Bakeri, så har jeg været ved at eksperimentere lidt, og nu har jeg altså oppe mit knækbrøds-game, for jeg har fundet noget pålæg, der smager tosse godt herpå. Det smager faktisk så godt, at jeg får det til enten frokost eller eftermiddagssnack flere gange om ugen i øjeblikket. Mumsfilibaba, siger jeg bare!

Mit favoritpålæg til knækbrød er i øjeblikket:

- Knækbrød fra Sigdal Bakeri smurt med grøn pesto, en skrive serrano skinke, et halv æg, en halv avocado, purlæg, salt og peber.

- Knækbrød fra Sigdal Bakeri smurt med grøn pesto, kyllingepålæg, en halv avocado, puløg, salt og peber.

- Jeg er nødt til også at nævne et stykke knækbrød fra Sigdal Bakeri med havarti ost og rød peber. Sådan en ostemad går man aldrig galt i byen med.

Hvad spiser I på jeres knækbrød?

Synes godt om

Kommentarer