Når 20 Corona-kjoler kræver et nyt tøjstativ

Reklame for ManneQ
(Tøjstativet er modtaget i gave)

Som I måske har læst her på los bloggos, så har jeg arbejdet hjemmefra siden d. 13. marts pga. corona. Efter 11 ugers hjemmearbejde er jeg dog så småt begyndt at møde fysisk op igen på min arbejdsplads. Jeg arbejder dog stadigvæk hjemmefra et par gange om ugen, fordi jeg jo er gravid, og dermed er i risikogruppen. Det passer mig nu heldigvis meget fint stadig at arbejde hjemmefra engang i mellem, for det er jo lidt rart, at man bare kan sætte sig ind foran pc'en i stuen uden at have sat hår, taget makeup på og trukket i det pæne tøj. På det punkt sparer jeg altså meget tid, men man kan jo også sige, at det der med morgenhår og hyggetøj også kan noget. I hvert fald herhjemme. He he.

I løbet af de 11 uger jeg har arbejdet hjemmefra, har jeg shoppet en del. Lidt for meget måske. I hvert fald hvis man tænker på, at vi skal have købt en masse (rimli' dyre) ting til baby B, og at jeg derfor ikke burde bruge så mange penge på mig selv. Men sket er sket, og jeg er nu den lykkelige ejer af 20 spritnye corona-kjoler, som I kan se lidt af på billederne ovenover... Corona-kjoler, fordi de er købt, mens jeg var sendt hjem pga. corona. Det er jo logik, ikk'? He he... Alle 20 kjoler har faktisk plads til en lille babybule, så man kan altså godt sige, at jeg da tænkt lidt på baby, mens jeg shoppede løs. Så kjolerne kan vel i princippet gå ind under baby-indkøb?

Hvor skal de der 20 "corona"kjoler så hænge?

Ja, det er jo det store spørgsmål... Men jeg er faktisk i gang med at lave et walk in på et af vores værelser, hvor jeg har i forvejen har flere tøjstativer stående fyldt med tøj. Men fordi jeg har shoppet lidt for mange kjoler her under hjemsendelsen, så har jeg faktisk manglet plads til de nye corona-kjoler. Og her er ManneQ simpelthen blevet min redning, for de har nemlig sendt det flotte tøjstativ til mig, som I kan se på billederne. Det er et helt basis tøjstativ, som er bygget op omkring en galvaniseret metalramme. Det gør det utroligt holdbart og robust. Det er desuden utrolig nemt at samle, så selv en uhandy mongolos som mig kan finde ud af det. Yes altså! Lige præcis mit tøjstativ kan I finde HER. Mit er 100 cm langt, men det kan også fås i 50 cm og 150 cm. I kan også finde mange andre tøjstaver hos ManneQ, så hvis I mangler et til jeres walk in, værelse eller måske til en butik, så synes jeg helt klart, at I skal kigge forbi. Jeg er i hvert fald totalt glad for mit tøjstativ!

Jeg er faktisk så småt ved at være færdig med mit walk in, så måske I kunne tænke jer at se, hvordan det er endt med at se ud. Jeg er i hvert fald blevet meget tilfreds med det, og jeg nyder at gå derind hver morgen for at vælge dagens outfit. Der er altså bare et eller andet over at have et helt værelse fyldt med tøj. Det har i hvert fald altid været en drøm for mig, og nu er den sgu gået i opfyldelse. DET er for nice! Vil I gerne se mit lille walk in? Eller det kommer I nok til, for jeg er allerede i gang med et nyt indlæg herom. Her vil jeg også komme nærmere ind på de bøjler, som I kan se på billederne.

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Sikke nogle fine kjoler du har fået købt dig! 🥰 Stativet er også virkelig fedt!
nouw.com/bylauradenis