Når der er forskel på at vise sin kærlighed til sin baby og kæreste

Lad mig lige slå det her fast: Jeg elsker selvfølgelig Christian og Benjamin lige højt (de to banditter på billedet ovenover - og hvor cute er de ik' lige?). Ingen tvivl om det. Men det er bare som om, at efter Benjamin er kommet til verden, så er det ham, jeg konstant kaster min kærlighed på. Men sådan skal det jo også være, for han er jo vores lille baby, som jeg (vi) altid vil passe på. Men fordi der er forskel på, hvordan jeg viser min kærlighed til mine to fyre herhjemme, så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at skrive lidt om her på los bloggos. Så det er altså det, som det skal handle om i dag - og her kommer 6 punkter;

1. Jeg siger "Jeg elsker dig" til Benjamin 1000 gange hver dag
Jeg synes altid, at jeg har været god til at fortælle Christian, at jeg elsker ham, og det har jeg stort set altid gjort dagligt - og det gør jeg selvfølgelig også stadig. Men nu hvor Benjamin er kommet til verden, så synes jeg åbenbart, at han skal have det at vide konstant. Jeg ved ikke hvorfor, men lige så snart jeg kigger på ham, så giver det mig bare lyst til at fortælle ham, hvor meget jeg elsker ham. Heldigvis synes Benjamin, at det er sjovt, så han kvitterer altid med et kæmpe smil.

2. Jeg giver myssere til Benjamin hele tiden
Jeg elsker at give Benjamin massere af kys. Han er simpelthen så sød og dejlig, at jeg ikke kan lade være. Altså Christian får da også et par kys i løbet af dagen, men det er bare som om, at Benjamins søde lille ansigt bare siger "Giv mig flere kys, mor". Så så længe Benjamin ikke brokker sig, så får han altså bare en masse.

3. Jeg tilbringer næsten al min tid med B
Fordi jeg jo har barsel, så tilbringer jeg stort set al min tid med Benjamin. Det er også derfor, at jeg har masser af tid til at fortælle Benjamin, at jeg elsker ham 1000 gange om dagen, og at jeg kan kysse ham hele tiden. Og det er dælme dejligt, selvom jeg dog savner Christians selskab, når han er på arbejde!

4. Jeg savner Benjamin, når jeg ikke er sammen med ham
Engang i mellem bliver Benjamin passet et par timer, eller også tager Christian ham med på tur, så jeg kan få lidt tiltrængt tid for mig selv. Men selvom jeg ofte føler, at jeg virkelig trænger til 2-3 timer alene - bare mig herhjemme - så savner jeg Benjamin helt vildt, når han ikke er her. Men sådan er det vel bare at være mor?

5. Jeg elsker at kigge på Benjamin, når han sover
Der findes ikke noget mere fredfyldt end en baby, der sover. Det er simpelthen så dejligt at kigge på, og jeg elsker at se på Benjamin, når han sover. Når han er puttet til natten, så er jeg inde og kigge til ham flere gange. Selvfølgelig for at se om han har det fint, men også fordi han bare ser så dejlig ud. Christian ser selvfølgelig også skide sød ud, når han sover. Men det er altså ikke det samme at kigge på ham, som det er at kigge på Benjamin! :-D

6. Jeg tager billeder af Benjamin flere gange om dagen
Efter Benjamin er kommet til verden er mit album med billeder på telefonen eksploderet, for hold nu fast, hvor tager jeg mange billeder af ham. Men jeg kan altså ikke lade være, for han er simpelthen så cute. Heldigvis er Christian også med på nogle af billederne, og så er det jo ikke så slemt, når jeg kan tage et billede (eller 50) af to flotte fyre på en gang.

Synes godt om

Kommentarer