Når et tennisarmbånd viser sig at være et smukt diamantarmbånd

Reklame for Juvelgruppen.dk

Da jeg planlagde at skrive det her indlæg, gav det ingen mening for mig, at et smukt diamantarmbånd blev kaldt for et tennisarmbånd, og jeg troede først, at der var tale om en fejl. Men nej, det er sgu rigtigt! Så jeg må vist hellere starte med at forklare historien bag. Eller okay, nedenstående er faktisk tyvstjålet fra Juvelgruppens hjemmeside:

"Armbåndet, der har fået et besynderligt navn, man ellers ikke forbinder med smykkeverdenen, er opkaldt efter særlig hændelse med en tennisspiller. Under sin kamp ved US Open i 1987 blev daværende sportsudøver Chris Evert nødt til at forespørge om at stoppe spillet midt under matchen. Hendes diamantarmbånd var under uheldige omstændigheder faldet af, hvorfor det værdifulde og smukke smykke naturligvis måtte findes. Lige siden har forbindelsen til sportsgrenen hængt ved i folkemunde og hos smykkeproducenter rundt om i verden".

Så er det ligesom slået fast, og måske vidste I det allerede? Eller også er I blevet en anelse klogere ligesom mig. Men uanset hvad det kaldes, så er der vist ingen tvivl om, at enhver pige/kvinde/tøs - eller hvad man nu vil kaldes - altid godt kan bruge et diamantarmbånd. Jeg synes i hvert fald, at det er skide smukt, og jeg ville være lykkelig, hvis sådan et prydede min arm.

Og heeey, jeg fik lige en ide, da jeg skrev det her. For hver gang jeg laver et indlæg om smykker, så har jeg altid lige en lille kommentar til Christian deri. Altså fordi jeg SÅ gerne vil have, at han skal fri til mig. Han er nemlig så langsom til at komme i sving, for nu har vi altså kendt hinanden i næsten 12 år, og så må det da være på tide, ha ha. Men kære Christian, hvis det er fordi du er i tvivl om, hvilken ring du skal vælge, så kan jeg altså også godt "nøjes" med sådan et smukt armbånd her i stedet for! ;-D.


Synes godt om

Kommentarer