Når man flytter i hus...

  • ... er den mest besøgte hjemmeside Bauhaus'. Og ikke nok med at man konstant er inde og kigge på deres hjemmeside, så er man også jævnligt forbi en af deres fysiske butikker. Sådan ca. 1-2 gang om ugen. Og det mest sørgelige er, at man køber mere i Bauhaus end man får shoppet tøj.
  • ... går man mere i praktisk tøj end i smart tøj. Mit outfit bestod de første uger af et par halv-ødelagte Nike tights med maling overalt, en hættetrøje, pink hyggesokker og et par slidte Birkenstock. Det lyder faktisk ikke så slemt, men I skulle have set mig... ha ha ;-)
  • ... stiger ens sodavandsforbrug max, for når køleskabet er fyldt op med iskolde Pepsi Max, så tager man sgu da ikke et glas vand, vel? Set i bagklogskabens lys, så burde jeg godt nok have drukket vand, for nu sidder jeg tilbage med 2 huller, som jeg skal have lavet i løbet af de næste to måneder #dumt
  • ... så bruger man alt for mange penge i IKEA, for når man flytter, så skal der altså nogle nye sager til. Og hey, så kan man også lige få testet sit forhold, nu når man alligevel er der. Normalt er Christian i meget godt humør og simpelthen den sødeste kæreste, men lige så snart han går ind igennem IKEAs hovedindgang, forvandler han sig til den sureste og mest irriterende røvbanan. Jeg har endda prøvet at bestikke ham med gratis aftensmad, hvis han kunne opføre sig ordentligt, men heller ikke det hjalp. Hvad er der med jer mænd og IKEA?
  • ... bruges hver fredag og lørdag aften på at samle alle de IKEA møbler man har købt.
  • ... bliver man pludselig forvandlet til en handywoman. Jeg kan nu male, male, male og male, og så er jeg også blevet ret skrap til at samle IKEA møbler.
  • ... er ens fotoalbum på mobilen fyldt op med billeder af møbler man ønsker sig, tilbud på gardiner, det maling man bruger, køkkenskabe og så videre.
  • ... stiger ens humør max, for hold nu kæft hvor er det pisse fedt at være husejer. Jeg er glad og lykkelig - helt ned i maven :-)

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Haha sjovt indlæg 😋
www.stine-ebbesendahl.dk