Når morkroppen har det bedst i en (flot) badedragt

Reklame for Hunkemöller

Det er ingen hemmelighed, at min krop slet ikke ligner den, som jeg havde før, jeg blev gravid med Benjamin. Jeg vejer pt. 6 kg. mere, hvilket jeg selv sagtens kan se. Nogle dage generer det mig ikke spor, mens det andre dage godt kan gå mig rigtig meget på. På de dage forsøger jeg at huske mig selv på, hvad det er min krop har præsteret; Den har trods alt båret på et barn i 9 måneder og ikke mindst presset en baby ud (pyha) - og selvfølgelig sætter det sine spor.

Jeg kan mærke, at jeg lige skal vænne mig til min nye morkrop, og derfor ved jeg, at jeg ikke har lyst til at hoppe i en bikini på stranden i år. Jeg har stor respekt for dem, der hopper i en bikini uanset kropsstørrelse, og jeg ville ønske, at jeg var lidt modigere, når det kommer til det punkt. Men det tror jeg ikke, at jeg når at blive i år, så derfor har jeg kigget efter badedragter. Og det er jo så skide heldigt, at det også er blevet totalt in med en badedragt. Derfor har jeg fundet 6 herre flotte badedragter, som I kan se på collagen ovenover, og som jeg rigtig godt kunne tænke mig at hoppe i til en strandtur. Jeg er særligt vild med nummer 4 og 6, og jeg overvejer på det kraftigste, om jeg skal klikke en af dem hjem - eller måske begge? Hvad synes I?

Alle badedragterne er fra Hunkemöller, og jeg linker lige til dem herunder;

1. Leopard badedragt
2. Badedragt med striber
3. Brun leopard badedragt
4. Hvid leopard badedragt
5. Sort badedragt
6. Pink leopard badedragt

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,

Jeg synes leopardprintet er fedt - ellers vil jeg gerne selv have en med flæsekanter i sort eller prikket, hvis jeg en dag skal ha' badetøj igen. Tror også jeg er over bikini'en, også selvom jeg ikke er nogens mor :p

www.venterpaavin.dk