Når støvle-samlingen skal udvides

Reklame for Kysthuset

Jeg er egentlig mest en sneakers-pige, men jeg er nu også ret stor fan af at hoppe i et par støvler, når efteråret nærmer sig, og temperaturen falder. Så derfor er jeg så småt begyndt at kigge efter, om min lille støvle-samling skal udvides med et nyt par i år... og det skal den jo selvfølgelig. Det kan der da ikke herske nogen tvivl om. I hvert fald ikke hvis I spørger mig :-P.

Jeg er hammer vild med Billi Bi støvler, og af de 4 par støvler jeg har, så er 2 af dem herfra. De er skide pæne, i god kvalitet, til at betale og så er de gode at gå i, og det er er egentlig, hvad der er vigtigt for mig, når jeg skal have et par nye støvler. Så jeg overvejer på det kraftigste, om jeg ikke skal have endnu et par støvler fra Billi Bi. Derfor har jeg selvfølgelig været ved at kigge hele deres sortiment igennem, og jeg har fundet flere, som jeg er lidt småforelsket i. Nogle af dem kan I se her ovenover.

Jeg har altid kun haft sorte støvler, fordi at sort jo passer til alt, men jeg overvejer, om jeg skal prøve at købe et par i en anden farve. Måske de blå eller beige? De er da egentlig også totalt fede, og de kan jo nemt lige pifte et helt sort outfit op. Meeen... man går altså heller aldrig galt i byen med et par sorte, så jeg er virkelig i tvivl. Hvad ville I vælge, hvis det var jer, der skulle have et par nye støvler? Et par sorte eller et par i en anden farve?

Alle støvlerne ovenover er fundet hos Kysthuset, som også forhandler tøj og accessories.

Synes godt om

Kommentarer