Når trekvart sengen skal skiftes ud med en dobbelt seng

Reklame for Sengefabrikken.dk

Noget jeg længe har ønsket mig herhjem til er en dobbelt seng. Lige siden Christian & jeg flyttede hjemmefra for snart 10 år siden, har vi haft den samme trekvart seng, og jeg synes ærligt talt, at det nu er ved at være tid til at skifte den ud. Både fordi den er gammel, men også fordi vi nu er blevet forældre til Benjamin, som jo også engang i mellem kommer over i vores seng for at putte lidt - og så er der altså ikke meget plads, når man pludselig skal være 3 i en trekvart seng, vel?

Det er godt nok ikke en ny seng, der står øverst på vores "ønskeliste" herhjemme til i øjeblikket, da vi pt. har en del andre projekter, der skal spares op til. Men der skal i hvert fald ikke gå alt for mange måneder, før vi begynder at kigge efter en ny seng, for den vi har nu, er også begyndt at knirke en hel del, så jeg tænker ikke, at den holder så længe endnu. Den holder i hvert fald ikke flere år. Det er helt sikkert.

Så jeg har i dag brugt lidt af min aften på at søge nettet tyndt efter senge, og jeg kigger pt. hos Sengefabrikken, hvor man kan købe en seng online - helt uden at have prøvet den. Det ser heldigvis ud som om, at det ikke er noget problem at vælge den rigtige, når man læser anmeldelserne herfra, så det er helt sikkert noget, som jeg overvejer, når vi engang skal have en ny DOBBELT seng! :-D

Hvad med jer? Har I en dobbelt seng derhjemme?

Synes godt om

Kommentarer