Nemme og super flotte juletræer i perler

Det er egentlig ved at være nogle uger siden, at jeg startede på at perle de her juletræer. Jeg har bare haft svært ved at tage mig sammen til at få dem færdige #dovenskablængeleve. Men i dag er jeg endelig blevet helt færdige med dem, så nu skal I altså se dem her på los bloggos.

Jeg har lavet to sæt juletræer. Et par helt grønne og et par med sne, og et par består altså af et stort og et lille juletræ. Jeg har valgt, at mine skal se ud som på billederne ovenover, men har man mod på at lave dem mere farverige, så giv den endelig gas, for det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de her juletræer kan se ud.

De 4 juletræer, som jeg har lavet, har jeg sat sammen på én hylde i min stue, og jeg synes faktisk, de ser skide flotte ud sammen alle 4. Der er altså bare et eller andet over de ting, som man selv laver. Jeg bliver i hvert fald helt glad i låget af at kigge på alt det julepynt, som jeg efterhånden har fået perlet. Så I kan godt regne med, at jeg viser mere frem her på los bloggos senere. Yay!

Nedenfor kan I se, hvordan juletræerne ser ud, når de ikke er sat sammen. Så hvis I har lyst til at perle et sæt, så er I altså mere end velkomne til at bruge træerne nedenfor som inspiration.

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Hvor er de fine <3
nouw.com/itsmypassions
Lille My,
Hvor fint og julet!
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,