New In: Nye støvler til at gå efteråret i møde med

Som I nok har set på Instagram i går (isabellapernille), så har jeg købt et par nye støvler. Jeg har læææænge gået over tænkt på at købe de famøse Toga Pulla støvler, men prisen har holdt mig lidt tilbage. Altså jeg har været inde i byen og prøve dem nok 10 gange, men jeg har altså ikke købt dem nogen af gangene. Måske det har været et tegn på at det ikke skulle være dem og mig? Hmm.. I stedet er jeg faldet for et par ruskindstøvler fra Sofie Schnoor (her), som jeg endte med at købe i stedet for. Det er selvfølgelig dem I kan se på billederne ovenover.

Ulempen ved at de er spidse er at ens fod kommer til at se længere ud end den egentlig er, og da jeg i forvejen synes jeg har en stor fod (Jeg bruger str. 41), så irriterede det mig gevaldigt til at starte med. Men hey, det samme gør sig jo gældende med Toga Pulla-støvlerne, så hvorfor skulle det være et problem ved disse? Så nu har jeg fået overbevist mig selv om at det altså er totalt moderne med en lang fod... eller i hvert fald en spids støvle! ;o).

Jeg er totalt vild med de her støvler, selvom de er en anelse vildere end hvad jeg normalt ville have valgt. Men til gengæld kan de her pifte ethvert kedeligt outfit op, så jeg er sikker på at jeg nok skal blive rigtig glad for de her støvler. Nu er jeg så småt ved at være klar til efterårets koldere vejr!

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Årh de er virkelig lækre! 😃
stine-ebbesendahl.dk
Frederikke S,
Wauw de er fine 😃
www.frederikkes.com
Ida,
De er også fede 😊
www.idasblog.dk/
Isabella Pernille
,
Meget 😃
Isabella Pernille
,
Jaaaa 😃
Isabella Pernille
,
Ja det synes jeg også 😲)