Nogle lækre produkter fra MAC er flyttet ind

Reklame for Douglas Beauty

Hej venner,

Long time, no see - som man vist siger. Jeg har haft en lille pause herfra los bloggos, men nu er jeg altså tilbage, fordi jeg gerne vil fortælle jer lidt om Douglas Beauty. Det er nemlig en tysk beauty-kæde, ser forhandler parfumer, hudplejeprodukter og makeup. De har lige udvidet til Danmark, så derfor kan vi nu også shoppe deres produkter. Yay!

Jeg har shoppet lidt hos Douglas Beauty, og jeg er nu den glade ejer af en Prep + Prime Lip fra Mac samt (endnu) en læbestift fra Mac. Jeg har aldrig haft en Prep + Prime før, men den skulle eftersigende give fugt og udglatte de fine linjer i læberne samt medvirke til at læbestift (eller lipgloss) holder bedre. Jeg er sikker på, at jeg ikke kommer til at kunne undvære den - og slet ikke, når min nye læbestift skal luftes. Farven på læbestiften hedder forresten "Mehr", og jeg synes, at den er virkelig flot. Hvad synes I?

Jeg er faktisk ikke typen, der går med læbestift så ofte, men skal jeg noget, hvor jeg gerne vil gøre lidt ekstra ud af mig selv, så elsker jeg at have læbestift på. Jeg er dog ikke nået der til, hvor jeg "tør" at have en knaldrød læbestift på, selvom jeg synes, at det er smadder flot til alle andre, så derfor er farven "Mehr" altså perfekt for mig. Jeg tror vist, at den bliver min nye favorit! ;-)

Kender I mon til Douglas Beauty?

Synes godt om