Nu er baby B 80% færdigbagt

Det er godt nok ved at være noget tid siden, I sidst har hørt til mig herinde på los bloggos. Men jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke har haft overskud til at blogge før nu. Men nu er jeg også gået på barsel, så nu burde jeg få masser af tid til at få delt en masse med jer, så jeg håber, at I stadig læser med.

I mandags ramte jeg graviditetsuge 33 (32+0)...

og det betyder, at baby B nu er lidt over 80% færdigbagt, som man siger. Eller i dag er han præcis 81,1% færdig, for nu er det trods alt torsdag. Det betyder også, at jeg er gået på barsel og slet ikke skal tænke på mit arbejde før engang til næste år. Det er altså ret vildt at tænke på, og jeg har lidt svært ved at fatte det. Men alle siger til mig, at tiden flyver afsted og at jeg pludselig er på arbejde igen, så jeg skal huske at nyde det - og det vil jeg bestemt gøre!

Nå, men jeg tænkte egentlig, at jeg ville skrive en lille status på graviditeten siden sidst...

... så det er altså, hvad det kommer til at handle om nu.

Noget som folk altid går meget op i er, hvor meget man har taget på indtil videre, så lad mig starte med det. Jeg har nemlig taget 11 kg på... og ja, det kan dælme godt mærkes. Jeg begynder at føle mig mere og mere som en hval, og alting foregår nu (næsten) i slowmotion. Mine gåture er i hverfald blevet noget kun langsommere, for jeg bliver simpelthen så hurtigt forpustet. Men jeg nyder trods alt at komme ud at få frisk luft og få rørt mig, så jeg sætter pris på, at jeg stadig kan det uden de store problemer. Det er nemlig også det eneste træning, jeg laver i øjeblikket, for lysten til at styrketræne i fitnesscenteret er helt væk. Og det er også okay, for den skal nok komme tilbage, når jeg engang har født. Det er jeg sikker på. Jeg overvejer dog at begynde på noget gravid-yoga her under min barsel, så det må vi se om jeg får taget mig sammen til. Jeg har i hvert fald hørt, at det skulle være en god ide.

At jeg føler mig som en hval er jo selvfølgelig fordi, at maven bare vokser og vokser. Noget andet der også er vokset er mine lår, hvilket godt kan gøre mig ked af det på de lidt dårligere dage (som jeg heldigvis ikke har så tit). Men jeg øver mig i at sige til mig selv, at det er okay, for jeg er jo trods alt ved at gro en baby, og det vigtigste er jo, at han har det godt. Jeg ved godt, at jeg måske også selv er lidt skyld i, at jeg bliver større rundt omkring, for jeg er konstant sulten, og det er bestemt ikke efter sunde sager. Faktisk har jeg slet ikke lyst til frugt og grøntsager, så det er faktisk sjældent, at jeg spiser det. Jeg tvinger mig dog til at få lidt ned en gang i mellem, men det er godt nok ikke noget jeg nyder. Jeg craver nemlig stadigvæk pommes fritter for sygt, så det spiser jeg stadig flere gange om ugen. Men når jeg engang har født, så skal jeg nok begynde at spise mere fornuftigt. Det lover jeg, ha ha.

Noget jeg har skrevet om tidligere er alt det tisseri, for jeg skal stadig tisse hele tiden. Både om dagen og om natten. Men det har jeg dog vænnet mig til nu, så det irriterer mig ikke rigtigt længere. Jeg synes derimod, det er lidt småtræls med alle de plukveer, som jeg pludselig er begyndt at få. De kommer primært om aftenen, så de fleste aftner forsøger jeg at hvile og slappe af så meget som muligt. Men jeg kunne selvfølgelig have "døjet" med værre ting, så jeg tror bestemt ikke, jeg skal klage over de småting, som jeg synes kan være lidt trælse i forbindelse med min graviditet. For heldigvis mærker jeg masser af liv hver dag, og det er jo det hele værd. Det er simpelthen sådan en rar (og nogle gange lidt voldsom) følelse - og jeg elsker det. Men det bedste er nu, når Christian ligger med hovedet på min mave eller bare har hånden på min mave, og baby B så bevæger sig. Jeg bliver helt rørt, når jeg ser Christians glæde, og det smelter virkelig mit hjerte. Jeg er altså en heldig pige. Tænk sig at jeg har den dejligste kæreste, og at vi snart får verdens dejligste barn <3.

Synes godt om

Kommentarer