Nu kan I igen få 2 for 1 hos ICIW med denne rabatkode

Reklame for ICANIWILL (Træningstøjet er modtaget i gave)
Indlægget indeholder desuden reklamelinks, som er markeret med *

Hvis I følger mig på Instagram (isabellapernille), så har I garanteret set, at jeg har smidt endnu en rabatkode op, så I kan få 2 for 1 på alle seamless nyheder hos ICANIWILL*. Rabatkoden hedder: ISABELLAP2for1, og den gælder til og med i morgen (søndag). Koden kan fx bruges på mit nye træningstøj, som I kan se på billederne ovenover, men der er også kommet mange andre nyheder på ICIW, som koden kan bruges til, så jeg overvejer helt, om jeg skal klikke noget mere hjem nu, hvor der er en del penge at spare. For man kan jo aldrig få nok træningstøj, vel?

Hvis I også er vilde med mit nye træningstøj...

... så vil jeg blot dele med jer, at jeg har bestilt det i min normale størrelse - og det passer mig perfekt. Sættet fås udover i pink også i blå og orange. Og de to farver er altså også virkelig flotte!

Tightsene har 7/8-længde, så jeg frygtede faktisk, at de ville blive alt for korte til mig, da jeg er 183 cm høj. Men det er de heldigvis ikke. Derudover er tightsene højtaljet, de er skide behagelige at have på og så er de bare vanvittigt flotte. I kan finde dem HER*. Toppen er også herre dejlig at have på, sidder til uden at stramme - og så er den jo også virkelig flot. Den kan I finde HER*.

Nu vil jeg hoppe i sættet igen, for om lidt står den på en omgang styrketræning. Min motivation for at komme ned i fitnesscenteret er ret høj i øjeblikket med alt det nye træningstøj, så nu vil jeg afsted. Tak fordi I læser med - og rigtig god lørdag til jer!

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Sættet er så flot til dig søde! <3
nouw.com/itsmypassions
isabellapernille
isabellapernille,
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Det er simpelthen så flot det sæt! 😍
nouw.com/bylauradenis
isabellapernille
isabellapernille,
Helt vildt!!!!! <3
nouw.com/isabellapernille