Nyt træningstøj fra ICANIWILL + 20% rabatkode til jer

Reklame for ICANIWILL (Tøjet er modtaget i gave)
Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Som jeg har skrevet før, så er mit yndlings træningssæt fra ICANIWILL* fra deres Queen Mesh kollektion, og jeg har allerede sættet i mørkerød, mørkegrå og lysegrå. Nu er jeg så heldig, at jeg er blevet den lykkelige ejer af sættet i lyselilla også. Og wauw, hvor er det altså bare en smuk farve. Totalt sommeragtigt!

Jeg har fået sættet i min normale størrelse, og som I kan se, så kan der også godt være en lille babyvom deri. Lidt endnu i hvert fald. Den eneste forskel - udover farven - der er på sættet i denne farve og så de 3 andre jeg ejer er, at disse tights er i 7/8 længde. Det betyder, at de er en anelse kortere i benene. De sidder derfor midt på skinnebennet på mig, men det bliver også rart her til træningerne i det varmere vejr. Er man ikke så høj, så vil de nok ikke være nær så korte som de er på mig, men jeg er trods alt også 183 cm. I kan finde det i lilla HER*.

.. og I skal selvfølgelig ikke snydes for en lækker rabatkode!
ICANIWILL er så søde, at de har givet mig lov til at dele en rabatkode med jer, så I kan få 20% på deres hjemmeside. Koden hedder ISABELLAP20, og den gælder til og med d. 7. juni, så det er nu der skal shoppes!


Synes godt om

Kommentarer