Opskift: En sund udgave af carbonara

En af mine livretter er carbonara, som jo er super nemt at lave og som også smager super godt. Jeg plejer at lave den med skinke, bacon, æg og masser af ost, hvilket jo ikke ligefrem gør den til en særlig sund ret.

Som jeg har måske har nævnt før, så forsøger at leve lidt sundere både for at tabe mig lidt og også for at have det godt med mig selv, så jeg har derfor søgt efter en sundere måde at lave pasta carbonara på. Jeg har fundet en super lækker opskrift, som jeg gerne vil dele med jer - og som smager hammer godt! :o).

DET SKAL DU BRUGE (til 2 personer)

200 g. fuldkornspasta
1 pakke kalkunbacon (ca. 125 g)
1 pakke kyllingestrimler (ca. 150 g.)
200-250 g. broccoli
100 g. champignon
1/2 peberfrugt
1 fed hvidløg
200 g. hytteost

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Imens svitses kalkunbaconen på en pande. Hak det herefter i små stykker.

Kyllingestrimlerne svitses sammen med broccolien, peberfrugten, hvidløget og champignonen. Når det er svitset, blandet det med pastaen og det hele vendes i hytteost til det er let smeltet.

Til sidst kommes kalkunbaconen i, og maden er nu klar til at blive serveret.

Synes godt om

Kommentarer

Isabella Pernille
,
Meget ;o)
Isabella Pernille
,
Det smager super godt, så det synes jeg da du skal kaste dig ud i 😃
IP: 82.99.3.229