Opskift: Nem og lækker salat med bønner og tun

Jeg er jo begyndt at leve lidt sundere, som I måske har lagt mærke til på min Instagram, og derfor tænkte jeg at jeg vil dele lidt nemme opskrifter med jer engang imellem. I løbet af de sidste par uger har jeg spist salaten ovenover et par gange, og den er altså rigtig lækker. Selv C synes det smager godt, og han plejer ellers at hade sund mad (han kan ikke tage på, så han plejer bare at spise hvad han har lyst til... Mega snyd!). Men nu er der kommet andre boller på suppen herhjemme, så nu skal vi begge to spise sundere mad. Altså i hvert fald i hverdagene, så der er plads til hygge i weekenderne. Men her får I opskriften på salaten:

DET SKAL DU BRUGE (til 1 person):

50 g. grønne bønner
1/2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1/2 løg
25 g. champignon
1 tomat
1/2 dåse tun
1-2 æg (alt efter hvor sulten du er)
Citronsaft efter smag

SÅDAN GØR DU
  1. Kog ægget/æggene som du vil have det/dem.
  2. Steg herefter de grønne bønner på en pande med olivenolie samt hvidløg.
  3. Skær løg, tomat og champignon i små stykker og bland med tung og citronsaft.
  4. De grønne bønner puttes på en tallerken og de blandede grøntsager lægges ovenpå.
  5. Ægges puttes ovenpå eller ved siden af.

Og værsgo' og spis! :o)

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Katrine Guldbæk,
Mmh, det må jeg have afprøvet - det ser vildt lækkert ud 😊
www.katrineguldbaek.dk
IP: 82.99.3.229