På jagt efter en ny lampe til hjemmet

Reklame for elministeren.dk

Jeg har længe drømt om en ny lampe over vores spisebord i stuen, men jeg har virkelig haft svært ved at finde ud af, hvad det egentlig er, som jeg godt kunne tænke mig. Og så kom jeg tilfældigvis lige forbi en hjemmeside, hvor jeg så lampen, som I kan se ovenover, og nu tror jeg sgu, at jeg er blevet ret så forelsket i den. Jeg er sikker på, at den kunne være smadder flot over spisebordet, men jeg tror virkelig også, at den kunne være fed at have i sin entre, hvis man altså har tilpas højde til loftet. Det har vi dog ikke, så skal jeg have en flot lampe til vores entre, så skal jeg lede lidt videre. Jeg har dog set flere gode bud på lamper til entre, og nu er jeg også begyndt at tænke på, om jeg skulle finde på noget smart der.

Men i første omgang er det altså en lampe til spisebordet, jeg mangler, og jeg kunne godt finde på at vælge den på billederne. Det er jo ikke "bare" en lampe. Det er jo en kodylt dekorativ lampe, som pynter helt vildt. Så mon jeg kan overtale Christian til at vi skal have fat i den? Det burde da være muligt! :P

Lampen på billederne er fra Nordlux og hedder Josefine Pendel. I kan finde den lige HER. Og heeey... hvad sker der lige for at den koster under kr. 700? Det er jo et kup!

Synes godt om

Kommentarer