Projekt "pak-lejligheden-ned" er hermed igang

Som I jo nok har fundet ud af, så skal C og jeg flytte her til maj (måske lidt tidligere, hvis vi er heldige), så derfor skal vi selvfølgelig til og igang med at pakke lejligheden ned. Det er vi så småt begyndt på her i weekenden, og lige nu er gulvet fyldt med flyttekasser fra BOXIT, bunker med skrammel der skal sorteres og generelt bare rod over alt. Lidt af det kan I måske fornemme på billederne ovenover, men den anden halvdel af stuen med det værste rod må I tænke jer til, for det kom desværre ikke med på billederne ;-).

Udover at hele lejligheden skal pakkes ned, så er der jo 1.000 andre ting man også skal huske, når man skal flytte. For en måneds tid siden blev jeg gjort opmærksom på en liste, der beskriver "15 ting man skal huske, når man flytter", som jeg har brugt som en slags tjekliste... Bare for at gøre alt det her med flytning lidt mere overskueligt. Jeg havde f.eks. ikke tænkt over at jeg også skulle huske og melde flytning til Post Danmark. Men det har jeg så fået gjort nu, og det punkt er nu krydset af på listen sammen med en masse andre. Så det liste kan jeg ihvertfald anbefale jer, hvis I også står og skal til at flytte.

Nu må jeg hellere sætte computeren fra mig og forsætte med at pakke lidt ned. Rigtig dejlig søndag aften til jer! :o)

(Flyttekasserne er modtaget som gave)

Synes godt om

Kommentarer

Ida,
Hvor bliver det bare lækkert når I kommer på plads i det nye, hvor der er mere plads 😊 - Jeg kunne også godt bruge et ekstra værelse tiltider 😊
www.idasblog.dk/
Bliver skønt med en større lejlighed 😃
stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det bliver så skønt. Vi glæder os også 😊
Isabella Pernille
,
Super skønt ;o)
Melissa,

Meget godt indlæg!

www.lokalebasen.dk